Takaisin tullessa Pariisiin tein kentältä täydennyksen meikkipussiini. Arkena käytän meikkiä aika hillitysti, mutta töihin en lähde ilman meikkivoidetta (kesällä käytössä ollut Lumene loistava CC-voide) ja ripsaria. Paras ripsiväri on ehdottomasti Lancomen Hypnose ja tätä tuotetta olen tainnut käyttää jo vuosia. Chanelin Vitalumiere Aqua on vanha tuttu, joka jäi hetkeksi pois muiden tuotteiden edestä, mutta nyt se teki paluun meikkipussiini. Se on ihanan kevyt voide, joka tekee ihosta lunnollisen näköisen. Nyt kun iho on suhteellisen hyvässä kunnossa (ongelmia oli nimittäin ihon kanssa muutama vuosi sitten), niin en halua liikaa pakkelia naamaan. Tämä on siis siihen tarkoitukseen täydellinen! Kolmas kestosuosikki on Clarinsin kosteuttava huulivoide, joka antaa luonnollisen sävyn, eikä jätä huulia yhtään tahmaisiksi.

Löytyykö keneltäkään samoja suosikkeja?


When I flew back to Paris, I did some shopping at the airport. I was running out of my favourite beauty products, so bought them at the airport (for much less than what they cost in Helsinki and Paris). So my favourites for several years now are;

1. Hypnose mascara by Lancome. LOVE this product and can’t function without!
2. Lip perfector by Clarins.
3. Vitalumiere Aqua foundation by Chanel. This gives a very light and natural finish.

Do any of you have the same beauty product favourites?

You May Also Like

15 comments

Reply

Täällä vannotaan myös Hypnosen nimeen, löysin myös Lumenen BB- voiteen 2 viikkoa sitten ja ihastuin niin, että ostin jo vaaleammankin sävyn talveksi.

Reply

Hypnose on vaan ihan paras! Itse olen käyttänyt myös Lumenen BB-voidetta, mutta se siirtyi syrjään merkin CC-voiteen edestä, joka on ainakin omille kasvoille vielä parempi 🙂

Reply

Lancômen ripsari on ehdottomasti minunkin suosikkini! 🙂

Pakko vielä kommentoida, että aivan ihana blogi. Ja edellisen postauksen kesämökki näytti paikalta, jossa voi vaipua täydelliseen nirvanaan. 🙂

Reply

En yhtään ihmettele, että niin moni tykkää niistä koska ne ihan oikeasti toimii! Ja kiitos kovasti kauniista sanoistasi 🙂

Reply

Itse käytän suhteellisen paljon meikkiä ja kosmetiikkafriikkinä tuleekin osteltua meikkejä joka lähtöön. Minäkin rakastan tuota ripsaria!

Reply

Se on ihan paras! Olen muutaman kerran kokeilun vuoksi vaihtanut merkkiä, mutta olen aina palannut Hypnoseen koska en ole löytänyt toiselta merkiltä yhtä hyvää.

Reply

En ole kokeillut yhtäänkään näistä niin kiitos vinkeistä. Saitko sen Hermesin Jour tuoksun? Se on myös todella kestävä ainakin mulla.

Reply

Joo hain sen eilen ja onhan se aivan ihana tuoksu! 🙂 Piristää aamuja kun voi suihkauttaa noin ihanaa tuoksua iholle!

Reply

I also use the Vitalumiere Aqua foundation by chanel, for me it’s the best foundation !!

I don’t know before the lip perfector, but the next time I go in a perfumery, I will try it 🙂

Have a great end of week end,
XO
Sophie.

Reply

Yeah its great, because it gives such a natural finish! You never look too “done” if you know what I mean 🙂 Try definitely the Clarins lip perfector, it’s super as well!

Thanks Sophie, you too! 🙂

Reply

Ainoa, mitä olen kokeillut on Hypnose, joka ei toimi itsellä yhtään niinkuin ei muutkaan Lancômen mascarat. 🙁 Chanelista olen lueskellut ja sitä voisi kokeilla. 🙂

Reply

Jännä miten toisella joku toimii niin hyvin ja toisella taas ei! Toivottavasti olet kuitenkin löytänyt sellaisen mascaran joka itselläsi toimii hyvin 🙂 Chanelia suosittelen jos tykkää tosi kevyestä ja luonnollisesta lopputuloksesta.

Reply

Hei!

Kysymykseni ei varmaankaan ihan liity tähän postauskseen, mutta kyselisin CELINEN laukuista eli haluaisin ostaa celinen cabas laukun, niin onko mitään tietoa minkälainen tai tyyppinen ( mahd. Onko uusi malli?) celine horizon cabas? Oletko mahd nähnyt laukkua livenä?

Bonsai3@luukku.com

Reply

Ostin hiljattain Sophie Hulmeen laukun ja silloin kun mietin vaihtoehtoja niin Célinen cabas oli yksi niistä. Horizontal malli on se leveämpi ja mun mielestä kaunis. Poikaystävän mielestä tosin näytti ruokakaupan ostoskassilta, eli makuja on monia. Siinä mua mietitytti se suuri koko ja todella ohut nahka. Se pitää olla aika täysi, että näyttää hyvältä. Myös pohja on tosi ohut, eli jos siellä on jotain painavampaa niin pohja ns. taittuu ulos milloin laukun malli ei enää näytä kovin imartelevalta. Mutta kaunis se on ja jos tarvitsee sellaista perus laukkua niin ei yhtään hullumpi vaihtoehto!

Reply

Hei!

Kiitän todella paljon vastauksestasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *