In this outfit I’m wearing all my wardrobes favourite pieces. I could probably wear this look all day everyday, but I guess this blog would become very boring 😉 Anyway, I think it’s very important how clothes make you feel. The perfect clothes should make you feel confident and comfortable. If you feel those things, no matter what your style is, you know you’re on the right track! 🙂 For me, I can never go wrong with a trench and jeans. Which are those pieces for you?

Ihan alkuun, pahoittelut, sillä lupasin ettei tässä blogissa tulla näkemään tätä loppuunkulutettua Zoe Karsenin kollaria enää tänä vuonna ja tässä se nyt taas on. Kuvat on otettu ennen tätä “lupausta”, joten kestättekö vielä yhden asukuvan kollarin kera? 😉 Jos ette, niin nyt kannattaa klikata punaisesta ruksista sivun yläkulmassa, hih! Tässä asussa voisin tosin viettää koko syksyn (eri kengissä ehkä tosin) ihan pelkästään sen takia, että tässä on niin hyvä olla. Asussa kuin asussa tärkeintä on se minkälaisen fiiliksen se tuo kantajalleen. Jos kantaja tuntee olonsa hyväksi niin se fiilis kyllä välittyy muillekin. Mitkä vaatekaapaleet teidän kaapissa tuo teille sen hyvän ja itsevarman olon?  Omassa tapauksessani farkut ja trenssi on ne luottokappaleet jossa aina tunnen oloni hyväksi.

Ja jess, kohta on taas viikonloppu….jaksetaan vielä muutama päivä ja sitten voi taas rentoutua! Pariisissa on ollut niin sateista ja harmaata, että oma olokin on ihan väsähtänyt. Ensi viikolla tosin saan vanhempani Pariisiin, joten pelkkä ajatuskin heidän näkemisestä antaa virtaa! 🙂 Hyvää torstaita kaikille!

Trench & Jeans / Zara
Sweatshirt / Zoe Karssen
Heels / Jimmy Choo
Bag / Chanel
Sunglasses / Ray Ban