For the last few weeks the weather has been much colder and I’ve had my Fall wardrobe in use. This week though,  temperatures are back at +25 degrees so summer made a comeback! That’s great news for all the guest attending the Paris fashion week since it’s definitely much nicer to enjoy Paris is sunshine than in rain 🙂 Next weekend my parents are also going to be here, so I’m hoping the good weather continues over the weekend…

Have a great start to the week! 🙂

Viime viikko oli jo niin syksyinen, että karvaliivi ja poolo ei ollut yhtään liikaa. Viikonloppuna lämpö tosin palasi Pariisiin ja tälle viikolle on luvattu helteitä. Tietää hyvää siis Pariisiin muotiviikkojen vieraille! 🙂 Toivon, että itsekin ehtisin näytösten ulkopuolelle kuvailemaan jos vaan töiltäni ehdin , mutta saa tosissaan nähdä! Ja viikonloppuna vanhempani saapuvat tänne, joten silloin kamera on ainakin tiukasti matkassa mukana ja varmasti saan tallennettua tyylikkäitä muotiviikkolaisiakin!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 🙂
P.S Sain viikonlopun aika lisättyä huuto.nettiin kohteita ja siellä myynnissä mm. Massimo Duttin neule, Mangon nahkahihainen parkatakki, Chanelin korvakorut ja paljon muuta. Kohteisiin pääsette tästä!

Fur vest / Ebay
Jeans / H&M
Sweater / Massimo Dutti
Boots / Muratti
Bag / Céline
Hat / Monki