The Stockholm Streetstyle pictures I posted last week, gave me inspiration to try an all grey outfit (with black accessories).  In my eyes it works well and I can’t wait to try this outfit with biker boots! I think they would give more edge to this look. What do you think about this outfit?

Stockholm Streetstyle kuvat (viime viikon postauksessa) inspiroi kokeilemaan koko harmaata asua, johon lisäsin ripauksen mustaa asusteiden muodossa. Omasta mielestäni asu toimii hyvin, mutta haluisin kokeilla sitä biker bootsien parina koska uskon, että ne toimisi hyvin tämän kombon kanssa. Harmaa on ehdottomasti kaunis väri ja toimii lähes minkä kanssa tahansa! Mitä mieltä te olette tästä lookista? Pariisissa oli muuten eilen niin ankea sää, että tuntui ihan loppusyksyltä. Vettä tuli lähes kaatamalla juuri lounastunnilla ja aamulla trenssikään ei riittänyt lämmittämään. Siellä Suomessa oli ilmeisesti upea viikonloppu, eli säiden puolesta parempi kuin täällä, joten toivottavasti kaikki saivat nautittua siitä täysillä? 🙂

Jeans / Mango
Knit and heels / Zara
Vest / Ebay
Belt / Massimo Dutti
Bag / Sophie Hulme
Sunglasses / Céline
Ring / H&M

You May Also Like

25 comments

Reply

Kaunis asu ja aivan ihana tuo karvaliivi!:)

Reply

Kiitoksia Anna! 🙂

Reply

Aivan täydellinen asu! Kyllä mäkin tykkäsin siitä täys harmaasta lookista. Mä taas inspiroi harmaista asusteista. Omasta kaapista vielä puuttuu harmaat saappaat / nilkkurit jotka on itse asiassa ollut jo aikoja ostoslistalla. Vaikea löytää täydelliset.

Reply

Kiitos Bambi! Ja tiedatko ma olen himoinnut sita YSLn cabasia harmaana, mutta hinta hirvittaa. Talla hetkella lahes kaikki mun asusteet on mustia…kaapista ei taida loytya muuta harmata kuin yksi huivi. Harmaat mokka bootsit voisi olla kylla ihan kiva lisa 😉

Reply

Mä tilasin napista harmaan Acnen Canada huivin. Se on the harmaa asuste mulle tällä hetkellä. Toivottavasti ne harmaat kengät myös löytyy. Huivi on muuten täydellinen, muhkea ja just oikean harmaan sävyä.

Reply

Upea asu (niinkuin aina sulla)!! 🙂

Reply

Kiitos kovasti Celina, kiva etta tykkaat! 🙂

Reply

Vau, upea asu! 🙂

reetta-s.blogspot.fi

Reply

Kiitoksia Reetta! 🙂

Reply

Kertakaikkisen upea asu, vau! 🙂 <3

Reply

Kiitos kovasti Jenni! :)<3

Reply

Nuo Celinen aurinkolasit on kyllä niin kauniit!! Tykkään asusi simppelistä värityksestäkin, vaikken ole lämmennyt itse vielä lainkaan karvaliiveille tai muille karvavaatteille, paitsi ainoastaan talvitakin hupun reunassa tai pipon tupsussa. Todennäköisesti kohta tykkään niistäkin kuitenkin, sama kun on käynyt uggien, conversejen ja miljoonan muunkin asian kanssa 😀 hitaasti maku muuttuu.

Täällä oli tosiaan ihana viikonloppu, mutta alkanut viikko on tuonut syksyisempää säätä sateen ja pilvien kera. Itse kuitenkin nautin tästä syksystä, kunhan ei vaan ihan liikaa sada!

Reply

Kiitos Hanna! Mä itseasiassa lämpenin karvavaatteille juuri näiden sun luettelemien juttujen myötä. Joten odota vaan niin kohta se karvaliivikin on jo sun hankintalistalla 😉 Hih!

Täällä on myös ilma viilentynyt ja joka päivä on tullut muutamia kuuroja. Saa nähdä oliko se kesä tässä nyt vihdoin 🙂 Ja samoin, itsekin olen syksy ihminen, mutta se jatkuva sade ei kuitenkaan iske sitten ollenkaan….

Reply

Stunning as always!

xx
Christina Klein
http://bychristina.blogspot.com/

Reply

Thank you Christina, you’re so sweet! 🙂

Reply

Upea asu, jälleen kerran! Oot kyllä ehdottomasti yksi Suomen tyylikkäimmistä bloggareista. 🙂

Reply

Voi kiitos Miss J, kauniisti sanottu! Ja kiva kuulla, että mun tyyli iskee suhun 🙂

Reply

Ei, kun olet tyylikkäin, tykkään minä! Ihana asu taas kerran, Sofia.

Reply

Kiitos ihana Marjukka! 🙂 Ja täysin samaa voin sanoa susta!

Reply

Ihan täydellinen asu! 🙂

Reply

Kiitos kovasti Lotta! 🙂

Reply

Upea asu! Ja tuo karvaliivi on omallakin ostoslistalla. Minulla on jo musta höyhenliivi, mutta se on enemmän iltakäyttöön. En ole vaan vielä löytänyt täydellistä mustaa karvaliiviä joten on saaneet jäädä kauppaan.

Reply

Kiitos Katri! Muistankin sen sun mustan hyöhenliivin jostain sun kuvista ja se on kaunis. Omalla wish listillä olisi myös musta hiukan pidempi liivi, jota yritän metsästää vintage liikkeistä täältä Pariisista. Toivottavasti kävisi tuuri! Ja toivottavasti löydät omasi myös 🙂

Reply

Oi miten kiva asu ! 🙂 Ja noi aurinkolasit sopii sulle täydellisesti !

-Maria

http://dejiss.blogspot.com

Reply

Kiitos Maria! 🙂 Ja ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *