All pictures by Katri (http://alchemyofmystyle.blogspot.fr/)
During Paris fashion week, I met two Finnish bloggers, Katri and Jepsukka,  in Hotel Costes for drinks. These two have great styles and are very fun company! For more pictures on PWF you can visit Katri’s blog Tyylialkemisti here and Jepsukka’s blog here. Enjoy!

Pariisin muotiviikot meni itseltäni ohi lähes kokonaan työkiireiden takia ja viikonloppuna vanhempieni seura vei voiton. Torstaina ehdin kylläkin tapaamaan Jepsukan ja Katrin Costesissa drinkkien merkeissä ja oli oikein ihana tutustua kumpaakin! Tämä kaksikko kuuluu ehdottomasti suomen tyylikkäimpien bloggareiden joukkoon. Katrin ja Jepsukan blogeista löytyy muuten kuvia muotiviikoista, joten ei muuta kun sinne ihastelemaan!

1. Sheets / H&M  2. Art Photograph / Yellow Korner  3.  Candle / Cire Trudon  
4. Book / Vogue Covers  5. Marble trey / Hay  6. Blanket / Hermès
We are now living in a small (already furnished) apartment in the 6th arrondisement of Paris, but are thinking of getting something bigger for next year. We don’t want to move before I know exactly where I will be next year (if I’m working in Paris or somewhere else) so naturally we have postponed our search until then. Even if we are not moving right away, I started to look at interior pieces for the home and here are some of my favourites!

Me ollaan asuttu täällä pienessä (valmiiksi kallustetussa) asunnossa Pariisin kuudennessa kaupunginosassa nyt vuosi ja mietitään muuttoa isompaan. Luonnollisesti me ei haluta muuttaa ennenkuin tiedetään jäänkö Pariisin ensi keväänä töiden puolesta vai muutanko muualle. Aina  voi kuitenkin suunnitella ja miettiä…asuntohaaveilun lomassa ihastuin muutamiin pieniin sisutuselementteihin ja ehkä ne sopisi sitten sinne seuraavaan kotiin? Oli se sitten Pariisissa tai muualla! On kyllä hyvin todennäköistä, että tuo Hermèsin huopa ei ihan heti meidän kodistä löydy, mutta aina saa haaveilla, eikös!