Wardrobe essentials! I’m loving the silk blouse and turleneck. And these classic jeans by Whyred…can a girl have too many pairs in the wardrobe?

Eksyin Bootzin sivuille etsiessäni valkoista pooloneuletta (mitä mieltä olette tuosta Espritin versiosta?) ja bongasin sieltä muitakin kauniita perusvaatteita. Filippan K:n musta silkkipaita on ollut niin ihana käytössä, että nyt haikailen tuon vaalean värin perään…ehkä sitten keväällä? Tupsupipo on yksi hankinta talvea varten ja tässä kaunis vaihtoehto. Jos pääsen ensi kuussa Suomeen, niin käyn myös tarkistamssa Stockan pipovalinnan. Sieltä usein löytää kivoja vaihtoehtoja! 

*Commercal links/Sis. mainoslinkkejä

 Trench coat , Jeans, Heels / Zara
Sweater / Bik Bok
Shirt / Stella McCartney
Bag / Céline
Bracelet / Saint Laurent
 I’m back in Paris! We had a change of plan and came back yesterday morning. I spent the entire day at work so didn’t have time for posts. We had a very relaxing weekend and actually did nothing but chill. The perfect weekend if you ask me! Hope all of you had a good one as well?
I’ve completely forgot to show you this sweatshirt. What do you think? Somehow I think Hedi Slimane is not going to be a big fan…

 Linjoilla taas! Päätettiin palata Pariisiin vasta eilen aamulla, joten juna-asemalta mentiin suoraan töihin ja vasta eilen illalla pääsin taas koneeni kimppuun. Meidän viikonloppu oli ihanan rauhallinen. Oli metsäkävelyä, hyvää ruokaa ja viiniä, takkatulesta nauttimista ja sunnuntain myrskyn seuraamista sisätiloista. Oli siis virkistävää aloittaa uusi työviikkoo uudella puhdilla! Tämä työviikko on tosin lyhyt, sillä torstai ja perjantai on lomapäiviä. Can’t wait! Miten teidän viikonloppu sujui? Toivottavasti hyvissä tunnelmissa!

Kerroin jo monta viikkoa sitten ihastuneeni BikBokin “Where’s Yves?”-tekstillä varustettuun kollariin. Pariisista kun ei kyseistä liikettä löydy ollenkaan, pyysin ystävääni tekemään suuren palveluksen. Kollari saapui postitse ja ihastuin siihen heti! Se on reilun kokoinen, pehmeä ja tekstin vuoksi hauska. Luin muuten muutama viikko sitten jutun siitä kuinka Saint Laurent perui kahdeksan vuotta kestäneen yhteistyön kuuluisan ranskalaisen konseptimyymälän Colette:n kanssa koska siellä myytiin samanhenkisillä teksteillä varustettuja t-paitoja liikkeen alakerrassa (yläkerrassa on sitten luksusmerkit ja mm. Saint Laurentin tuotteet). Hedi Slimane ei kuulemma ole näistä kovin innoissaan…hmm, I wonder why?