Coat and Skirt / Zara
Knit / Massimo Dutti
Boots / Zara
Bag / Chanel
Sunglasses / Céline
Ring / H&M
I guess it comes as no surprised that again I’m dressed almost from head to toe in grey. I just love that colour! I also think grey and burgundy are a match made in heaven and think Chanel has the perfect shade of burgundy nailpolish (573 Accessoire). What do you think of this look?

Tuskin tulee enää yllätyksenä, että taas täällä nähdään lähes koko harmaata lookia. Harmaa vaan on niin kaunis väri! Hiukan toisenlaista väriä tähän asuun tuo viininpunainen kynsilakka, josta onkin tullut mun suosikki. Useimmiten nyt syksyn aikana itselläni on tätä Chanelin Accessoire sävyä kynsissä. Harmaa ja viininpunainen yhdessä on muuten tosi kaunis kombo!

You May Also Like

12 comments

Reply

Ja harmaa onkin sun väri. Mikä voi olla klassisempi kuin laadukas harmaa neule? Mulla löytyy ainakin 5 niitä ja tiedän kuulostaa tylsältä mutta niitä vain tulee käytettynä. Se hame olisi todella hyvän sävyinen- onko se vanha? En nähnyt niitä Zarassa viime aikoina, hyvä pituus. En tiedä saako edes kommentoida tästä kun olet ubertyylikäs aina mutta jotenkin näkisin punaisen värin sopimaan sinulle todella hyvin. Cosiin on saapunut niitä punaisia ihanuuksia ja kun rakastan sitä väriä aion hankkia ainakin pitkähihaisen trikoon. 🙂 mitä ajattelet punaisesta? Onko se sun mielestä vain “jouluväri”?

Reply

Harmaa kuullostaa tylsalta, mutta sita se ei ole! 🙂 Viela kun harmaan savyja on niin monia! Hame on uusi ja sielta nuorten puolelta. Eli Aleksin Zarassa se loytyy varmaankin sielta liikkeen peralta.

Ja tottakai aina saa ehdottaa juttuja ja kertoa oman mielipiteensa niin hyvassa kuin pahassa (hyvan maun rajoissa siis, hih;))! Siitahan muotiblogissa on kyse 🙂 Rakastan punaista kynsissa, huulissa, ja jopa punainen laukku olisi mieleen, mutta vaatteet ei jotenkin tunnu omalta siina varissa….Tummanpunainen kylla, mutta kirkkaanpunainen vaatisi tottuelemista. Ehka pitaisi valilla hypata pois taalta omalta mukavuusalueelta ja kokeilla uusia juttuja, mutta yleensa se tyssaa siihen, etta kaupasta ei halua lahtea sellaisen ostoksen kanssa mista ei ole taysin varma. Mutta ehka sitten kun se oikea malli, oikea savy oikeassa materiaalissa kavelee vastaan niin pitaisi rohkeasti kokeilla ! 🙂

Ja itse en miella punaista ollenkaan jouluvariksi! Meilla ei itseasiassa jouluna ole mitaan punaista kotonakaan, joten mulle se on kaikkea muuta kun ainoastaan joulupukin asun vari 😉

Reply

Beautiful coat and boots!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali! 🙂

Reply

Tyylikäs ja trendikäs asu.

Olen samaan mieltä tuosta punaisen käytöstä. Vaikka harmaa kaunis väri onkin, ja sopii hyvin sinulle, mitäs jos joskus piristäisit sitä vähän enemmän punaisella kuin vain kynsilakalla? Mitäs jos tähän asuun yhdistäisi burgundyn väriset sukkahousut mustien sijasta? Voisi olla mielenkiintoinen yksityiskohta väriä lisäämässä.

Tai sitten burgundyn värinen neule, tai kirkkaampi punainen, tai punaisen sävy joka itsellesi sopii. Oranssinhan jo tiedämmekin sinulle sopivan ja sitäkin näkyy nyt syksyllä myytävän tosi kauniissa eri väreissä.

Ja sähkön sininen eli sellainen kirkkaamman sininen neule, uskoisin sellaisen sopivan sinulle myös tosi hyvin. Ja sitten sinisenharmaa eli enemmän sininen kuin harmaa, sellaisesta voisi alkaa jos räväkkä sininen on liikaa ensin.

Ja kaikki yllä olevat värit nimenomaan kasvojen lähelle eli yläosaan.

Oletko ikinä käynyt värianalyysissa?

Reply

Kiitos kovasti! 🙂

Kirjoittelinkin Bambille jo vastausta tahan aiheeseen liittyen ja niinkuin sanoin, mun taytyisi valilla hypata pois omalta mukavuusalueelta. Yleensa se vaan tyssaa juuri siihen, etten halua kaappiini mitaan mika ei tunnu omalta ja varit ei vaan tunnu niin mun jutulta…pitaisi ehka hankkia ensiksi kirpparilta hyvaa hintaan jotain kokeiluun ja katsella sita kautta!

Burgundyn varinen neule on kylla sellainen jonka voisin hyvin ostaa! Olen vaan todella kranttu materiaalin ja mallin suhteen, joten viela ei ole kavelly vastaan sita taydellista kappaletta. Mutta burgundy neule tuon takin kanssa olis kylla tosi kaunis yhdistelma!

Sahkonsinista neuletta yritinkin etsia kesalla, mutta en sitten ikina loytanyt kivaa mallia oikeassa savyssa. Tai Zarassa olisi ollut yksi kaunis puuvilla-silkki neule, mutta sekin myytiin loppuun ennenkuin ehdin tehda ostopaatoksen. Ehka ensi kesana parempi tuuri?

Varianalyysissa en ole ikina kaynyt…uskoisin etta sielta sanottaisiin etta ne vahemman imartelevat varit itselleni on juuri musta ja harmaa vaalean ihoni vuoksi. Uskon kuitenkin siihen, etta jos itsella on hyva olo tietyssa varissa, niin se on tarkeampaa kuin se, etta mitka varit toimivat oman ihonvarini/silmien jne. suhteen paremmin! 🙂

Reply

Aivan, asussa pitää olla kotoinen olo, sanoi värianalyysit sitten mitä tahansa.

Hei, mitäs jos hankkisit burgundyn värisen huivin? Sehän sopisi tähänkin asuun kuin piste i:n päälle.
Ja mites ne burgundyn väriset sukkahousut, eiko iske?

Reply

Multa löytyy viininpunainen Balmuirin huivi, mutta se on vanhemmillani Suomessa juuri sen takia, etten käytä sitä kovinkaan usein. Kaappiin en siis ainakaan vielä viitsi hamstrata toista! 🙂 Burgundyn väriset sukkikset ei kuullosta yhtään huonoilta, mutta en näe niitä ihan heti itselläni….Se burgundyn värinen neule olisi ehdottomasti se mihin uskaltaisin satsata ja tiedän, että sitä tulisi käytettyä 🙂

Reply

Mun mielestä kirkkaan punainen kynähame jota omistan itse olisi super kaunis sun päällä. Sitä paitsi harmaa ja punainen on erinomainen väriyhdistelmä arkiasuun

Reply

Mulle ehkä liian rohkea vaihtoehto, mutta pitää kliseisesti todeta, että never say never! 🙂

Reply

Your look is very Parisian. Grey is a bit tricky one for me. It is chic but can turn into unnoticed. But your classic chic ensemble is just right!

Reply

Thank you! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *