It’s again time to wish you all a great weekend! Tonight after work I’m leaving to my boyfriends parents place and staying there until Sunday. My weekend is going to be very relaxed and hopefully I’ll get some rest, because the next weekend I’ll be somewhere else…more about that next week! 🙂 These pictures are from last weekend when we had such a nice lunch at Ladurée and with these treats I wish you a very relaxing weekend! Oh and you can follow Style Plaza on Instagram , because I won’t be updating the blog for the next couple days!
Taas se on perjantai! En valita kyllä ollenkaan, sillä tänään töiden jälkeen suuntaan poikaystäväni vanhempien luokse. He ovat matkoilla viikonlopun, joten meillä on koko talo käytössä ja voin hyvällä omallatunnolla vaan loikoilla (kun he ovat paikalla, en viitsi maata sohvaperunana koko viikonloppua ;)). Tiedossa on siis rentoutumista, hyvää ruokaa ja toivottavasti ulkoilua. Pariisissa kaipaan luontoa jatkuvasti, joten ihana päästä metsään! En olisi ihan heti uskonut, että kaipaisin metsää näin kovasti, mutta kaipa se suomalainen minussa nostaa päätänsä 🙂 Blogi ja tietokone jää viikonlopuksi syrjään, mutta Instagramia varmasti päivitän (jep, edelleen olen addiktoitunut). Kuulemisiin ja ihanaa viikonloppua kaikille! 🙂 Kuvat on muuten viime viikonlopun herkkulounaasta Laduréessa. Pitkät lounaat viikonloppuisin on sitä todellista luksusta!

You May Also Like

4 comments

Reply

Laduree is the best!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

It is! Have a great weekend! 🙂

Reply

Hei Sofia! Olen blogiisi hurahtanut uusi lukija! Kysyisin, että oletko kauan asunut Pariisissa ja mikä sinut sai sinne muuttamaan? Olet todella tyylikäs!! Inspiroivaa syksyä 🙂

Reply

Heippa ja tervetuloa! 🙂 Ihanaa kun loysit tanne! Olen asunut Pariisissa nyt tasan vuoden ja muutin tanne jatko-opintojen peraan. Asuin Etela-Ranskassa ennen tanne muuttoa kolme vuotta ja suoritin siella kandintutkinnon. Parhaillaan teen puolen vuoden tyoharjoittelua taalla Pariisissa!

Ja kiitos kovasti ja sita samaa sinne; inspiroivaa syksya! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *