Paris tip! The Mandarin Oriental hotel is located on Rue Saint-Honoré and they have a beautiful garden on the ground floor. Every table has heat lamps so even if it’s cold outside, you can enjoy the covered outdoor terrace. Me and my dad are both tea drinkers, so we stopped there on Saturday when he was here. The place is very relaxing and the service is extremely good, so I can recommend it!
 
 Pariisi vinkki! Mandarin Oriental hotelli sijaitsee Rue Saint-Honoré:lla ja siellä on ihanan viihtyisä puutarha keskellä hotellia. Puutarha on katettu ja jokaisen pöydän yhteydessä on lämpölamput. Isäni ollessa täällä käytiin siellä teellä (ollaan molemmat kovia teen juojia) ja tykättiin rauhallisesta hetkestä shoppailun lomassa vilkkaana launataina. Teevalikoima on hyvä ja palvelu erinomaista. Kesällä se on kuulemma suosittu hyvien drinkkien vuoksi. Suosittelen!

You May Also Like

6 comments

Reply

Ooh, kuulostaa ihanalta. Pitää ehdottomasti pitää mielessä!

Reply

Se on kyllä rentouttava paikka, joten suosittelen!

Reply

Hyvältä kuulostaa 🙂 Eihän tollaseen piipahduspaikkaan varausta vaadita, ei varmaan?

Suomessa tarvittaisiin tollaisia katettuja ja lämmitettyjä puutarhoja näin marraskuussa. 🙂

Reply

Siellä kannattaa piipahtaa! Ja ei tarvitse varausta (ainakaan näin talviaikaan) 🙂 Enkä usko, että muutenkaan!

Ja älä vaan…olen tällä hetkellä Suomessa ja täällä todella tarvittais jotain samantyylistä varsinkin näin pimeään vuodenaikaan! 😉

Reply

Onpa kivan näköistä! Olisi varmaan jo aika varata ravintola uudeksi vuodeksi, osaisitko heittää pari kivaa ravintolaa joista voisi kokeilla? 🙂 Suosituksia on niin monia etten osaa yhtään päättää mistä aloittaa.. 🙂

Reply

Tarkoitatko Pariisissa? 🙂 Yksi mun uusista suosikeista on Bon, jossa vierailin tässä kuussa ensimmäistä kertaa Alexan vinkistä. Ravintola on niin kauniisti sisustettu, että uusi vuosi alkaisi ainakin tyylikkäässä ympäristössä! 🙂 Toinen on Hotel Costes, jossa voisi olla hyvä meininki siihen aikaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *