Skirt, Heels / Zara
Cashmere knit / H&M
Clutch / Miu Miu
Ring / Cartier
Necklace / & Other Stories
 I very rarely wear longer skirts, but I like the look of this one. It has some vintage vibes to it, but with a modern touch. This is by the way the last outfit picture from Paris for a while…We’ll see if the next ones are from Mauritius or if there is enough light here in Finland. Yesterday the weather was super depressing, so I’m hoping it improves even just a little for next week. My boyfriend is arriving here tomorrow, so it would be nice if he saw even a little bit of sun before Mauritius…might be wishful thinking!
 Have a relaxing Sunday! I’m spending mine at our summerhouse (sounds so crazy to call it a summerhouse during winter), so I’ll be enjoying fresh countryside air 😉
Käytän todella harvoin pidempiä hameita, mutta tässä oli sitä jotain. Fiilis tässä hameessa on aika old school, mutta vahamainen pinta tekee siitä modernimman. Pitkä hame on oikeastaan aika mainio näin talviaikaan. Alle mahtuu tuplasukkikset ja vaikka ylipolvensaappat, joten kylmä ei ainakaan pitäisi tulla. Tämä on muuten viimeinen asukuva Pariisista nyt hetkeen ja saa nähdä jos seuraava onkin jo Mauritukselta. Täällä on ollut niin pimeitä päiviä, että ulkona kuvaamisesta ei taida tulla mitään. Eilenkin oli harmaata ja pimeetä aamusta iltaan…Toivottavasti ensi viikolla näkyisi edes hitusen aurinkoa. Poikaystäväni lentää tänne huomenna viikoksi, joten toivon ettei herran tarvitse olla täysin pimennossa ennen reissua. Viime vuonna raukka ei millään tahtonut herätä aamuisin…oli kuin karhu talviunilla 😉 Sitä se pimeys teettää, varsinkin jos siihen ei ole tottunut!

Lähden tänään käymään landella isäni ja isoäitini kanssa, joten kuulemisiin ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille! 🙂