Hope everyone had a good weekend? Mine was very nice as I met friends and spent some quality time with my love. On Saturday we went to see a comedy show called How to become Parisian in one hour? which was very funny. My cheeks hurt after the show, because I was laughing the entire time. After that we had dinner in a great place (I’ll tell you more about it later) and then had drinks with a friend. Yesterday we woke up to the sunshine, which naturally meant a walk in Jardin du Luxembourg. I love that park and I could just sit there for hours. We sat for a while, enjoyed the warmth and then walked back home to watch The Wolf of Wall Street. Great movie and I’m such a fan of Leonardo DiCaprio and more so now.

Have a great start to your week!

Toivottavasti teillä oli hyvä viikonloppu? Itselläni oli oikein piristävä, sillä näin muutamaa ihanaa ystävää ja sain vietettyä laatuaikaa poikaystäväni kanssa. Launtaina mentiin teatteriin katsomaan komedia nimeltä “How to become Parisin in one hour?” ja se oli aivan loistava. Nauroin kippurassa lähes koko tunnin. Aivan loistava yhden miehen show ja suurinosa hänen kuvauksestaan siitä millaisia Pariisilaiset ovat piti täysin paikkansa. Komedian jälkeen mentiin syömään herkullisia hampurilaisia (ravintolasta lisää myöhemmin) ja siitä vielä drinkeille ystävämme kanssa. Tämä poikaystäväni paras kaveri (joka on siis myös ranskalainen) oli vaihdossa Rovaniemellä siihen aikoihin kun tutustuttiin poikaystäväni kanssa ja muistan kauhistelleeni miten hän pärjäisi siellä kylmässä ja pimeässä. Hän viihtyi siellä kyllä todella hyvin ja puhuu muutaman sanan suomeakin, hih! 

Sunnuntaina herättiin sitten aurinkopaisteeseen ja lähdettiin sunnuntai kävelylle viereiseen Luxembourgin puistoon. Rakastan sitä paikkaa ja voisin istua siellä tuntikausia. Kevät tekee tuloaan ja sen huomaa juurikin puistoissa missä luonto alkaa jo heräilemään. Rentoilun jälkeen palattiin sitten kotiin katsomaan The Wolf of Wall Street-leffa, joka oli ihan loistava. Leonardo DiCaprio on lempinäyttelijäni ja on sitä vielä enemmän nähtyäni tämän leffan. Ihan mieletön roolisuoritus!

Rentouttavaa viikonalkua kaikille!