Coat / Zara
Jeans / Mango
Knit / & Other Stories
Slippers / Christian Louboutin
Bag / Chanel
Sunnies / Ray Ban

Back on track with the outfit pictures! White color feels so fresh right now and I love the “all white”-look. There is always the danger of looking too pale (especially us with very pale skin tone) so it’s good to add contrast with accessories and make-up. Red lips and red soles are enought color for me! What do you think of this look?

Takaisin tuttuihin asukuviin! 🙂 Valkoinen väri tuntuu varsinkin aina keväisin niin raikkaalta, että pukeuduin siihen lähes päästä varpaisiin. Mustilla asusteilla ja punaisilla huulilla sai tarpeeksi kontrastia aikaan, jotta kokonaisuus ei jäänyt liian valjuksi. Mitä te olette mieltä tästä kokonaisuudesta?

Täytyy muuten vielä sanoa, että te naiset siellä ruudun toisella puolella olette ihan mahtavia! Välillä puhutaan siitä kuinka bloggaajat saavat kuraa niskaansa anonyymeiltä kommenttien muodossa, mutta itse aina hämmästelen sitä, että kuinka empaattisia ja fiksuja ihmisiä omaan blogiini onkaan eksynyt. Ehkä se on myös pienen blogin hyvä puoli, että ne riitapukarit ei saa täältä tarpeeksi huomiota ja tilalle jää ne aidot ihmiset. Kiitos siis, että jaatte täällä omia ajatuksiani, kokemuksia, vinkkejä ja ennen kaikkea annatte minulle ja tälle blogille kallisarvoista aikaanne! <3