Coat, Jeans / Zara
Shirt / Stella McCartney
Shoes / Ross
Bag / Chanel
Sunnies / H&M
Bracelet / Saint Laurent 
 

These patent leather shoes are such an old purchase from a store in Helsinki and I still love them. They are perfect with almost any outfit. I’m still drooling over the Christian Louboutin Pigalle heels in patent leather as they would look amazing with almost everything as well…For now they are staying on my wish list!

Nämä lakerinahkaiset kengät on ostettu monta vuotta sitten Kenkäfriikistä. Ne on täydelliset nyt kevääksi ja lakerinahka tuo mukavaa vaihtelua asuihin. Himotuslistalla roikkuu vielä Louboutinin Pigalle korot lakerinahassa, mutta ne saa vielä hetken odottaa!

Nämä kengät on muuten hyvä osoitus siitä, että kun ostaa laatua ja ajattomia juttuja niin ne palvelee vielä vuosien päästä. Puhuttiin muutama postaus takaperin juuri tästä aiheesta ja siitä, että yritän miettiä ostokset huolella, ettei liiallisia määriä kertyisi kaappiin. Moni teistä oli samoilla linjoilla. Tälläiset ostokset, kuten nämä monta vuotta vanhat kengät, vahvistaa sitä ajattelua, että laatu korvaa määrän. On myös hyvä muistaa, että hinta ei aina takaa laatua. Se että ostaa merkkiä ei automaattisesti tarkoita sitä, että ostaa laatua (vaikka itseltäkin löytyy merkkituotteita, niin täytyy myöntää, että laatu ei ole ollut se kantavin voima niitä hankkiessa). Laatua saa myös ihan kohtuulliseenkin hintaan! Mikä on teidän kokemuksen mukaan sellainen merkki jossa laatu ja hinta kohtaavat parhaiten?