I found a folder on my computer with outfit pictures from last March. Apparently I was also then in Finland and by looking at the background, last winter was much colder and wintery compared to this year. Now there is no snow left and Spring is far along. It’s always interesting to look back at old outfits as they really shows whether your style has evolved or stayed still. I believe I’m now at the stage where I know my style so well that it probably won’t change much in the future. Of course slight changes are always a good thing, but the base is pretty much there. Do you feel the same with your style?

Löysin koneelta kansion jossa oli viime vuoden maaliskuulta otettuja asukuvia. Olin silloinkin täällä Suomessa ja lumesta päätelleen, viime vuosi taisi olla paljon talvisempi. On muuten hauska katsoa taaksepäin mitä asuja on tullut käytettyä ja voisin kyllä näistä kolmesta pukea kaikki uudestaan päälleni. Ehkä se tarkoittaa sitä, että parin viime vuoden aikana oma tyylini on selkiintynyt ja lutviutunut. Uskon, että tyyli ja maku voi vielä muuttua hitusen, mutta pukeutumisen perusta on aika hyvin nyt selvillä. Onko teillä sama fiilis vai etsittekö sitä ominta tyyliänne vielä?

You May Also Like

2 comments

Reply

Ihana varsinkin tuo viimeinen asu! Musta on kanssa ihana huomata, kun juuri vaikkapa kuvissa näkyy paljon samoja elementtejä vaikka vuosienkin takaa. Kertoo juuri oman tyylin löytymisestä. Ite oon nyt parin vuoden aikana alkanut huomata, että ostetut vaatteet ovat jääneet vaatekaappiin, eikä enää tule jatkuvasti kierrätettyä vanhoja pois ja uusia tilalle. Kertoo siis aika hyvin, että tyylini on selkiytynyt. Ihanaa muutenkin huomata, kun vaatekaapin sisältö näyttää yhtenäiseltä eikä täysin sillisalaatille. Mulla on tosin vielä kuitenkin jonkun verran päällä tyylin rakennusvaihe, mutta tiedän kyllä tasan tarkkaan, mitä haluaisin kaappiini. Mutta, ehkä se vaatevarasto ei olekaan koskaan täysin valmis… 🙂

Ihanaa viikonloppua!

Reply

Kiitos Hanna! Ja se on hyvä fiilis kun se oma tyyli löytyy 🙂 Ja niinkuin sanoit, vaatevarasto on tuskin ikinä täysin valmis, mutta hyvä niin!

Kiitos ja hyvää viikonloppua myös sinne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *