Eilen meille tuli ystäviä viettämään kevään viimeistä (ehkä?) raclette iltaa. Olen monesti kertonut, että raclette kuuluu lempiruokiini, mutta täällä ranskassa sitä syödään pääsääntöisesti talvella. Kesällä se on monelle liian raskas ruoka vaikka itse voisin mielihyvin syödä sitä vuodenympäri.

Eilen sain myös siivousfiiliksen päälle, joten se täytyi hyödyntää heti eli kuurasin koko kämpän. Siivoamisessa on jotain terapeuttista eikö? Siivouksen jälki näkyy heti ja paikat kiiltaa puhtauttaan. Kotonakin paljon kivempi olla kun kaikki on tiptop. Tosin tämä sama siisteystaso ei kauaa kestä valitettavasti! 😉

Last night we had friends over for a small dinner party. We ate Spring’s (last?) raclette, which is one of my favorite foods. French mostly eat it during winter because it’s quite heavy, but I can eat it all year round. It’s just too good to save only for winter, right?!

Jälkkäriksi tarjoiltiin suklaakakkua ja mansikoita. Lyömätön yhdistelmä! Suomessa lempparini on Frödingen Mud Cake. Siihen päälle vielä makeita mansikoita ja voila!

For dessert we served chocolate cake and strawberries. My favorite combo!

Täällä 2. pääsiäispäivä meni siis näissä merkeissä! Hyvää alkanutta viikkoa kaikille 🙂

So this is how our Easter Monday looked like! Have a great start to the week everyone 🙂

Kesä tulee vauhdilla ja sen mukana myös ihania kesäjuhlia. Meillä ei ole tiedossa ylioppilasjuhlia, mutta suunnitelmissa on järjestää ystävilleni juhlat vanhempieni luona joku kesäilta ja jatkaa siitä keskustaan. Pari vuotta sitten aloiteltiin meillä ja varattiin jatkopaikka Kappelista, joten ehkä pitäisi ottaa uusinta tälle illalle? Pari vuotta sitten asuni oli tämä ja omistan saman H&M:n mekon edelleen ja se kuuluukiin vaatekaappini lempimekkoihin. Kaapista löytyy vielä myös Max Maran ylioppilasmekkoni, joka on kestänyt hyvin aikaa. Hauska muuten katsoa noita asukuvia parin vuoden takaa. Jotain kehitystä on onneksi tapahtunut kuvien laadussa! 😉

Bongasin Bootzin valikoimasta muutamia kaunottaria ja jos omasta kaapista ei jo löytyisi kahta hyvää vaihtoehtoa niin yksi näistä lähtisi tilaukseen. Rakastuin etenkin tuohon Tibin cocktail mekkoon sekä By Malene Birgerin pitkään valkoiseen mekkoon. Molemmat ihan mielettömän upeita!

I found some beautiful dresses for summer parties and here are my favorites. I fell in love with especially the Tibi cocktail dress and By Malene Birger’s white evening gown. They are both just perfect!

Katselin myös muutamia budjettivaihtehtoja ja onneksi monia upeita mekkoja löytyy myös paljon huokeammin hinnoin. Jos ei ole varma kuinka monta käyttökertaa mekolla tulee niin silloin ainakin itse tykkään valita jonkun hintaluokaltaan edullisemman vaihtoehdon. Näistä oma suosikkini on Saint Tropezin tummanharmaa ja sininen mekko. Nyt niitä kesäjuhlia siis suunittelemaan! 🙂

I also looked into budget options and here are my favorites (all under 100€). 
Now I need to start planning a summer party for my friends! 🙂

*Commercial links/Mainoslinkkejä