Hyvää vappuaattoa kaikille! 🙂 Me suunnataan tänään poikaystäväni kanssa iltalennolla Suomeen ja molemmat ollaan odotettu reissua innolla! Mietin juuri, että poikaystäväni ei ole tainnut olla Suomessa ikinä näihin aikoihin (vappuna ei ainakaan). Toivonkin, että hän ehtisi nähdä sen kevään vihreyden mikä tulee aina kun lähestytään kesäkuuta, mutta vielä taitaa olla liian aikaista sille? Ja mitä säähän on katsomista niin ei kovin keväiseltä vaikuta…Nyt kuitenkin nokka kohti lentokenttää ja Helsinkiä. Ihanaa aattoa kaikille ja kippis!

P.S Matkalaukkuna ei valitettavasti toimi Hermèsin jättikokoinen Birkin, mutta toivossa on hyvä elää! 😉 Vinkkinä vielä muille laukku intoilijoille, että Mulberryn Alexa löytyy nyt myynnistä huuto.netissä!

Happy May Day Eve everyone! Me and my boyfriend are heading to Helsinki tonight and are super excited about this trip. He has never been in Finland during May Day, which in Finland is quite the party holiday. We will be arriving late at night so we’ll miss all the festivities, but for tomorrow have a family lunch planned.  Enjoy your “Vappu” (as we call it in Finland)!

P.S. I wish this extra large Hermès Birkin bag was my travel bag, but unfortuntaly that’s not the case…