All good things come to an end. Mietin tarkkaan mitä täällä blogissa kerron ja mitä en, mutta nyt avaan vähän omia suunnitelmia sillä Pariisi on kuitenkin ollut niin iso osa tätä blogia. Pariisi on muutaman päivän päästä meidän entinen kotikaupunkimme sillä tehtiin vihdoin iso päätös jota ollaan pohditty jo pidemmän aikaa.

Me ei olla täysin viihdytty täällä enää hetkeen (tiedän, tuntuu hullulta sanoa noin kun moni haaveilee asuvansa täällä) ja yhtenä päivänä havahduttiin siihen, että meidän ei ole mikään pakko olla juuri Pariisissa tällä hetkellä. Kesti hetki tajuta asia ja etenkin sen ääneen sanominen oli molemmille jostain syystä todella vaikeeta. Helpotus oli valtava kun saatiin kakistettua se ulos.

Don’t get me wrong, olen äärettömän kiitollinen, että sain asua Pariisissa lähes kaksi vuotta ja tavata mitä ihanimpia ihmisiä (Julia – et pääse musta eroon ihan näin helpolla). Tarkoitus ei ikinä ollut viipyä täällä näinkin pitkään, mutta asiat loksahtivat paikoilleen ja siitä syystä jäätiin. Sain hankittua täältä koulutuksen sekä työkokemusta, jotka tulee aina olemaan iso osa mun elämää. Täytyy myös sanoa, että asuminen täällä kasvatti meitä ihan mielettömästi ja osoitti ainakin itselleni mitä mä haluan omalta elämältäni (tai ainakaan mitä en halua).Pariisi pidemmän päälle ei vaan ole meille sopiva paikka – ainakaan juuri nyt.

Ajoitus tälle kaikelle on nyt täydellinen, sillä kesä tulisi joka tapauksessa vietettyä Suomessa, joten nyt on aika luopua ja jatkaa kohti uusia seikkailuita. Tämä kesä vietetään Ranskan ja Suomen välillä koska pystyn onneksi tekemään töitä etänä. Syksyllä koittaa sitten uudet tuulet ja kuviot.

Hassu juttu tässä on se, että ollaan molemmat oltu niin valmiita lähtöön, mutta nyt kun se on parin päivän päässä niin tulee jotenkin haikea olo. Ihanaa kuitenkin lähteä kun tietää, että kaikki kauniit muistot pysyvät mukana ja niistä vähemmän kivoista…no, aika kultaa muistot. Odotankin innolla, että pääsen takaisin Pariisiin turistina ilman sitä arjen stressiä ja harmautta. Uskon, että rakkaus Pariisia kohtaan roihahtaa  silloin takaisin ihan uudenlaisena! Ja näitä “parhaimpia paloja” katsellessa en voi muuta kun hymyillä ja huokaista.

Nyt on aika siis kiittää ja kumartaa; Merci Paris – we will meet again!

I don’t usually reveal too much about my personal life here on the blog, but now I feel I have to explain a little. We have made a big decision with my boyfriend to leave Paris behind. To be honest, we haven’t been completely happy here for the past months and now is the perfect time to say goodbye. I am able to work from afar, which means this summer will be spent between Finland and France. During Fall, new adventures are waiting for us, but for now….thank you Paris for the past two years!