Onko mitään parempaa kuin puusaunan tuoksu kesäiltana? Enpä usko! Vietin eilisen päivän landella ja on se vaan niin, että luonto, sauna ja hiljaisuus on jotain niin rauhoittavaa. Äiti vielä seurana niin ei voisi paremmin olla. Viime kuussa tapahtui niin monta juttua, että tällainen päivä tuli kun tilauksesta. Yöllä alkanut ukkonen ja salamointi senkun lisäsi tunnelmaa.

Eilen meillä kävi myös maisema-arkkitehti suunnittelemassa uutta aurinkoterassia, sekä terassin viereistä aluetta. On se vaan niin, että ammattilaiset näkee niin monia juttuja mitä itse ei olisi tullut edes ajatelleeksi. Innolla odotan tätä projektia!

Nyt olen taas kaupungissa ja tänään pitäisi hoitaa muutamia juttuja. Aurinkoinen ilma, Helsinki ja kesä on kyllä lyömätön yhdistelmä. Kuullaan ja ihanaa päivää kaikille! 🙂

Oh, I just love the countryside! I just came back to the city after spending yesterday at our summerhouse. Sauna, nature and the lake are the best things there. Can’t wait to go back! Today I need to take care of a few work things and then hopefully I’ll be able to go back for the weekend. Today the weather in Helsinki is beautiful so I better get going! 🙂 Enjoy your day!