Hyvää juhannusta vielä kaikille näin jälkikäteen! Itse lähdin viikko sitten kaupungista ja tänään palasin takaisin ajeltuani ympäriinsä Suomen länsirannikkoa ja vietettyäni juhannuksen landella. Ulkomaalainen ystäväni oli siis Suomessa viime viikolla ja hänen kanssaan tehtiin ja nähtiin paljon. Oli ihana esitellä hänelle omia kotikulmiani, sekä Helsingin kaunista keskustaa. Juhannuksen vietin sitten landella isomman porukan kanssa ja kaikilla oli onneksi lähes sama toivomus viikonlopusta; täydellistä rentoutumista. Kylmän ilman takia olikin ihana kaivautua sohvalle takan ääreen ja hautautua muotilehtien pariin.

Viikko ehti siis vierähtää nopeasti ja koska landella nettiyhteys ei ole kovinkaan vahva niin blogin kirjoittelu jäi vähemmälle. Uskon tosin, että siellä ruudun toisella puolella on myös ollut rauhallista lomien takia. Tässä kuitenkin vielä muutamia fiiliskuvia kuluneesta viikosta. Hyvää alkuviikkoa ja ihanaa lomaa kaikille niille joilla se alkoi nyt juhannuksesta! 🙂 

I’ve had a super busy week, which is why it’s been very calm here in the blog. This weekend was Midsummer and I spent it relaxing at the summerhouse. The weather was okay, but it was freezing cold! It didn’t bother me that much as I just spent my time near the fireplace and read my favorite fashion magazines. The best kind of relaxing! Now I’m back in the city again with proper internet connection so more posts coming this week. Hope all of you had a good Midsummer!