Knit / Acne,  Jeans / River Island,  Bag / Chanel
Shirt / T by Alexander Wang,  Heels / Gianvito Rossi

Oletteko te tehneet hyviä ale-löytöjä? Kävin tarkastamassa Zaran alennusmyynnit tällä viikolla ja mukaan tartttui klassinen valkoinen kauluspaita sekä valkoinen pitkä hellemekko. Tosin näyttää siltä, että mekko voi jäädä koko kesäksi kaappiin ellei nämä ilmat tästä lämpene! Näiden lisäksi bongasin kollaasissa näkyvän pidemmän T by Alexander Wangin kauluspaidan joka lähti tilaukseen. Se on juurikin täydellinen esim. nahkahousujen pariksi. Henkilökohtaisesti en muuten yhtään tajua sitä, että nahkalegginsien (eli taskuttomien nahkahousujen) kanssa pidetään lyhyttä yläosaa. Oli kroppa sitten minkälainen tahansa niin mun mielestä näyttää niin paljon paremmalta (ja kroppaa imartelevammalta) kun yläosa peittää vähintään puolet takapuolesta. Sama tietty ihan puuvillaisten legginssien kanssa. Mitä mieltä siellä ollaan?

Ihastuin myös tuohon Chanelin Dallas-Paris malliston hapsuiseen nahkalaukkuun! En ikinä tulisi sitä itse ostamaan, mutta ihanan erilainen ja hauska versio siitä klassisesta mallista.

Yritän tällä viikolla taas käydä läpi omaa vaatekaappiani ja pistää myyntiin muutamia juttuja. Joukossa on ainakin yksi Mangosta ostettu käyttämätön nahkatakki jossa on kultaisia niittikoristeita. Jos täältä löytyy siis nahkatakkien ystäviä niin olkaa kuulolla! Hyvää loppuviikkoa kaikille! 🙂

What I would like to wear today! And how cool is that fringed Chanel bag from the Dallas-Paris collection? Love it.