Leather jacket, sunnies / H&M

Jeans, shirt / Zara
Espadrilles / Chanel
Bracelet / Saint Laurent

Tästäkin asukuvasta on aikaa jo useampi viikko. Oltiin kävelyllä poikaystäväni lapsuudenkodin ympäristössä ja voi vitsit miten kaunista siellä onkaan. Poikaystäväni on tottunut myös tilaan ja luonnonläheisyyteen, joten me oltiin todella samassa veneessä kun yritettiin sopeutua keskusta-asumiseen Pariisissa! 😉

Mietin myös jos kirjoittaisin jossain vaiheessa monikulttuurisesta parisuhteesta näin oman kokemukseni perusteella? Kiinnostaisiko teitä? Siinä samalla olisi myös ihana kuulla teidän omia tarinoita ja kokemuksia.

Ja hei hyvää viikonloppua kaikille! Lähden taas landelle, joten kommentteihin vastaaminen saattaa jäädä ensi viikon alkuun. Palaillaan!

This outfit picture was taken ages ago at my boyfriends parents place. The nature there is so beautiful and we both love taking walks in the forrest. Well okay, I wasn’t really equipped for a forest walk, so we just stayed by the road. 😉 I was also thinking about writing a little bit about being in a multicultural relationship…based on my own experience of course. Would you be interested in that kind of a post? Have a great weekend everyone!