Trench, jeans / Zara
Knit / Filippa K
Ballerinas / Mingo Portofino
Bag / Céline 
Sunnies / Ray Ban

Tämä asu on varsinainen arkipäivän pelastus. Asukuva on otettu Pariisissa, mutta myös täällä Suomessa on takille ja neuleelle ollut käyttöä – valitettavasti. Meillä on ollut landella lähes joka päivä takka päällä koska ulkona on vaan ollut niin kylmää ja sateista. Missä se kesä viipyy?

Poikaystäväni saapuu tänne ensi viikolla ja mitä säätietoihin on uskomista niin näyttäisi, että hän on tuomassa lämmön tänne pohjoiseen. Hän oli tällä viikolla Marokossa ystäviensä kanssa ja siellä oli kuulemma lähemmäs +35 astetta. Ihan niin lämmintä ei tänne tarvitse tulla, mutta edes yli parinkymmenen asteen tuntuisi aika kivalta näiden kylmien viikkojen jälkeen.

Tuoreempia asukuvia on sitten tiedossa ensi viikolle kunhan herra saa hetken hengähtää. Ihanaa saada taas uusia asukuvia blogia varten. Pysykää siis kuulolla! 🙂

This outfit is the last look from Paris; a very casual everyday look.  Next week my boyfriend arrives to Finland and as he takes great shots, I’m able to post some newer outfit pictures. Stay tuned!