Images: Saint Laurent website

Olen nyt kesällä käyttänyt muutaman kerran äitini Louis Vuittonin Noé laukkua. Se on niin ihanan helppo ja rento, että aloin fiilistelemään sitä mallia. Louis Vuittonin versio on omaan makuuni kuitenkin liian perinteinen ja klassinen, joten kyseisen merkin valikoimasta en löytänyt sitä täydellistä mallia. Saint Laurentin Emmanuelle Bucket Bag sen sijaan iski ja kovaa! Tässä on sopivasti särmää ja se on tarpeeksi neutraali kaiken kanssa käytettäväksi.

Ihan vielä laukku ei kyllä omaan kaappini ole tulossa sillä hauduttelen ajatusta siitä vielä jonkin aikaa. Olen huomannut, että jos joku laukku iskee vielä monen kuukauden jälkeen ja tuntuu yhtä ihanalta niin silloin se on kannattava hankinta. Joidenkin laukkujen suhteen into taas laantuu, joten saa nähdä miten tämän kaunokaisen suhteen tapahtuu!

Mikä laukku teillä on ostoslistan tai haavelistan ykkössijalla?

I love Saint Laurent’s Emmanuelle bag. This summer I have been wearing my mom’s Louis Vuitton Noé bag and I really like the bucket shape. It’s very casual and relaxed. The Noé bag is a little too classic for my taste, but this Emmanuelle bag has the right attitude and it has some edge to it.

Which bag is on your wish list?