asu10

 

Toivottavasti teillä oli hyvä viikonloppu? Kerroinkin, että omani meni taas landella ja voi olla, että oli viimeinen kerta siellä tänä vuonna. Illat alkaa olla jo niin pimeitä ja kylmiä, ettei siellä valitettavasti viihdy enää yhtä hyvin kuin kesällä (etenkin kun vierashuoneen patteri on rikki ja lämpötila huoneessa on +12 astetta). Ensi vuonna sitten taas! Perjantaina täällä blogin puolella on pieni ilmoitus ja olen fiiliksissä, että vihdoin pääsen kertomaan siitä teillekin. Playlistiin tuli muuten eilen lisättyä uusia biisejä, joten käykää tsekkaamassa ne tästä!

Nyt kun talvi alkaa olla lähellä niin alan panikoimaan miten selviän siitä viiden vuoden ulkomailla vietetyn ajan jälkeen. Etelä-Ranskassahan kunnollista talvea ei ole ollenkaan ja Pariisissa se niin riippuu vuodesta. Yhtenä talvena siellä tuli jopa lunta ja oli todella kylmä ja edellinen talvi oli taas todella leuto. Sanoisin, että täällä se pimeys on kuitenkin ehkä se pahin asia, mutta tätyyy vaan keksiä kivaa tekemistä ja keskittyä nyt ensiksi jouluun ja sitten uuteen vuoteen. Näin aikakin menee nopeammin! Olen täällä nyt siis ensi vuoden alkupuolelle asti, joten juurikin sen “parhaimman” kauden! 😉 Mun pitää tehdä joku kooste mun Etelä-Ranskan vuosista, jotta pääsen ainakin mielessäni sinne taas…

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Hope you guys had a good weekend! I spent mine at the countryside and I think it was my last time there this year. It’s getting so cold and dark so staying in the city is a better option. Next year then again! Oh and I have something exciting to tell you on Friday so stay tuned. I also added a few songs to the Playlist, which you can find here.

Have a great week everyone!

 

asu4 asu3asu9

Coat / Mango

Knit / Cashmere Polo Club

Skirt / H&M

Boots / Zara

Bag / Céline

 

You May Also Like

8 comments

Reply

Fantastic skirt and bag! You always look so stylish!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali!

Reply

Ihana asu ja laukku <3

Ja voi apua, kuinka upea tausta kuvilla! Ihan, kuin syksyinen sateenkaari 🙂

Reply

Kiitos Elina <3

Mä huomasin vasta jälkeenpäin, että noi lehdet matchas niin hyvin tohon laukkuun! Harmi vaan, että nyt noi lehdet taitaa olla loooong gone 😉 Talvi tosissaan tekee jo tuloaan!

Reply

Oh love this!! You’re stunning!

Reply

Thank you Elin! Glad you like it 🙂

Reply

Mulla on aika vahva aavistus asiasta. 😉

Tuo kokonaisuus on muuten ihan mahtava! Näytät taas niin tyylikkäältä. 🙂 Lämpeän harmaalle ja mustalle aina..

Reply

Hih, tule kertomaan huomenan osuitko oikeaan. 😉

Kiitos Camilla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *