DSC_3375

 

Tämä ihana kashmir poncho on kaappaus äitini vaatekaapista. Se on ihana päällä ja malliltaan loistava. Poolokaulus on tähän aikaan vuodesta pukeva ja koska käytän harvemmin huiveja niin aika tarpeellinenkin. Massimon neuleet on niin hyviä hinta-laadultaan, että niitä uskaltaa ostaa kalliimmissakin materiaaleissa.

Mä käytän neuleita vuoden ympäri, joten silloin niihin haluaakin panostaa. Josephilla on esimerkiksi aivan upeita malleja ja laatu todella primaa. Kalliit hinnat eivät kyllä houkuttele, mutta kannattaa olla kärppänä alennusmyyntien aikaan. Ostin viime vuoden aleista sen yhden harmaan kashmirvillaisen pooloneuleen, joka on päällä useamman kerran viikossa. Vuoden käytön jälkeen siihen on vasta nyt alkanut ilmaantumaan vähän nukkaa, mutta nekin saa helposti poistettua nukanpoistajalla. Toinen hyvä merkki neuleissa on Filippa K. Myös Acnella on ihanan näköisiä malleja, mutta itselläni ei ole kokemusta niistä, joten laadusta en osaa sanoa mitään. Osaako joku teistä sanoa millaisia Acnen vaatteet on laadultaan?

Huomenna on muuten luvassa juttu siitä viimeviikkoiselta laitepilates tunnilta, joten pysykää kuulolla!

//

This cashmere poncho is a style steal from my mother’s closet. Cashmere is my favorite material simply, because it’s so soft, comfortable and warm. I also love turtleneck knits and think they are perfect for this time of the year. I rarely wear scarfs so then a turtleneck is actually a must during winter.  I actually wear knits all year round so I want them to be great quality. Joseph is one of my favorite brands and they have some great knits. Last winter I bought a grey cashmere turtleneck from them and I’ve worn it probably more than any other piece in my closet. Filippa K is another brand that makes beautiful knits and so does Acne. 

Which is your favorite brand for quality knits?

Tomorrow I’ll be posting my feelings on last weeks equipment based Pilates class so stay tuned!

 

DSC_3367DSC_3326 DSC_3384DSC_3365

Cashmere poncho / Massimo Dutti

Leather pants / Zara

Boots / Louis Vuitton

Bag / Céline

Bracelet / Fendi