La Vallée Village Shopping Outlet

 

Kävimme viime viikolla joululahjaostoksilla Pariisin ulkopuolella olevassa outlet-kylässä nimeltä La Vallée Village. Olen tainnut täällä siitä jo kerran kirjoittaa, mutta toivottavasti vähintään te uudemmat lukijani saatte tästä jotain irti. Olimme autolla liikenteessä, mutta Pariisin keskustasta pääsee tuonne hyvin junalla noin puolessa tunnissa.

Kylässä on monia eri merkkejä ja omat suosikkini ovat mm. Céline, Givenchy, Tod’s, Max Mara ja Repetto. Parasta tässä outletissa on se, että se on kauniisti toteutettu ja siitä pidetään hyvää huolta. Liikkeet, kukat ja jouluvalot on kaikki viimeisen päälle mietitty ja kokonaisuus on todella viihtyisä. Myös liikkeissä tuotteet on hyvin esillä, eikä ole sellaista fiilistä, että sinne on tuotu pelkästään viime kauden huonot tuotteet.

 

Last week we went to La Vallée Village, which is an outlet village located outside of Paris. We went there with the car, but it can be easily accessed by train or bus in 35min. from  the center of Paris. The outlet carries small brand stores of which my favorites are Céline, Givenchy, Tod’s, Max Mara and Repetto. What I like about Vallée Village is how nicely the area has been done. It’s actually very cute and beautiful and they put a lot of effort into it. Also the stores are nice and the display is done well so you don’t have a feeling that it’s an actual outlet.

 

Givenchy La Vallée Village

 

On kyllä vähän tuurista kiinni jos tekee hyviä löytöjä sillä valikoima vaihtuu usein. Välillä en ole löytänyt mitään kivaa ja toisinaan taas paljonkin. Viime viikolla valikoima oli hyvä ja mm. Célineltä löytyi kaunis Edge laukku reilulla 1000€:lla (ovh.1600€). Se jäi kyllä liikkeeseen odottamaan ostajaansa, mutta uskon, että se hävisi aika nopeasti. Sieltä löytyi myös paljon vaatteita, muutamia asusteita ja muutamat kengät! Laukkuvalikoima on kyllä tällä kertaa todella kattava.

 

You have to have some luck in order to find good things, because it really depends on the selection, which changes often. I have gone there many times and sometimes don’t find anything and other times there’s a lot to buy. This time the selection was great. For example at Céline there were some Edge bags for a bit more than 1000€ when normally the price is 1600€.

 

shopping at La Vallée Village

 

Itse ostin joululahjoja muille, mutta yhdet Tod’sin balleriinat jäivät takaraivoon. Hintaa niillä oli 250€ (ovh.380€) ja ne on sellaiset joita olen ihastellut jo monta vuotta. Mietin liikaa järjellä ja ne jäivät kauppaan. Hölmö minä. Jos vastaan tulee klassikko tuote hyvällä alennuksella niin se kannattaa heti ostaa ilman sen kummempia analyysejä. Etenkin kun on kuolaillut tuotteen perään jo pitkään. No tästä viisastuneena…

 

I was focusing on Christmas present shopping, but there’s a pair of Tod’s shoes that I regret not getting for myself. I have been drooling over them for a while now and as they were discounted I should have bought them! Nowadays I think too much about my purchases and sometimes great things pass because of that…If I ever again find these shoes with the same discount I’ll get them for sure!

 

la vallee village8stores in La Vallée Village La Vallée Village

 

Etenkin näin joulun alla suosittelen käymään tuolla arkiaamuna. Viikonloppuisin se on nimittäin niin täynnä, että meininki muuttuu aika ahdistavaksi. Myös parhaat viedään päältä silloin heti aamusta, joten valikoima voi olla huonompi. Suosittelen myös matkustamaan takaisin Pariisiin bussilla (vuoroja lähtee outletin vierestä), sillä lipun saa hyvään hintaan ostoskuitteja vastaan. Happy shopping!

 

La Vallée Village can be very packed with people so I would recommend visiting it in the morning during a weekday. On the weekends it’s too packed! Especially now that Christmas is approaching. Happy shopping everyone!

 

La Vallée Village

3 Cours de la Garonne

77700 Serris, France

Save