Kohta vuosi taas vaihtuu ja mietin mitä muotiin liittyviä “tarpeita” mulla voisi olla ensi vuotta ajatellen. Tämä lista on siis pelkistä materiaalisista toiveista ja ainahan on hyvä haaveilla vaikka kaikki toiveet eivät toteutuisikaan. Tällaiset listat on hyviä ihan senkin takia, että kaikki turhat hankinnat jäisi minimiin. Jos on vähän ehtinyt miettiä niitä kaapin puuttuvia palasia niin silloin ei ihan niin helposti sorru mihinkään sellaiseen mille ei loppupeleissä olisi käyttöä. Tämä on tosin helpommin sanottu kuin tehty, mutta mua tällaiset listat ainakin jeesaavat! Eli mitä sieltä löytyykään?

 

Soon the year is about to change so I started thinking of my material “wishes” for year 2015. It’s always good to dream a little and honestly these type of lists make it easier to stay focused when shopping. I hate having too much stuff so I’m hoping this list keeps me on track of what my wishes actually are. Easier said than done, but here we go. So what’s on my wish list?

 

 

Screen Shot 2014-12-21 at 21.55.29

 

1. Korolliset bootsit.

Nämä H&M:n yksilöt on oikeastaan aika täydelliset ja ne täyttää kaikki kriteerini; aitoa nahkaa, siro korko, teräväkärki ja edullinen hinta.

2. Leopardikuviolliset balleriinat/slipper malliset kengät.

Menin sitten tyrimään tämän jo kerran kun en ostanut niitä Tod’sin upeita leopardikuviollisia kenkiä alennuksesta. Nämä J. Crew:n on kauniit myös, mutta etsintä jatkukoon ensi vuonna!

3. Vaalea ylisuuri kashmir neule.

Tämä Josephin kashmir neule on upea ja mun mielestä vielä sama versio kuin se mun harmaa. Se harmaa neule on ollut tämän vuoden käytetyin vaate, joten vaaleampi neule olisi varmasti ihan yhtä hyvä hankinta!

4. Luottotuoksu.

Seuraava tuoksu hankinta tulee varmasti olemaan tämä Hermèsin Santai Massoi tuoksu. Sitä myydään pelkästään merkin omissa myymälöissä ja se on kallis, mutta ihanin tuoksu mitä tiedän.

5. Valkoiset tennarit.

Nämä oli jo viime vuoden listalla, mutta jostain syystä niitä ei tullut vielä silloin hankittua. Nämä Supergat on vahva ehdokas Conversien lisäksi, mutta jotenkin tuntuu, että Supergat on vähän raikkaammat? Converseja kun tuntuu olevan kadut täynnä!

6. Kaunis sormus.

Ihastuin näihin Monica Vinaderin sormuksiin. Kumpikin on upeita ja etenkin tuo ohuen ohut Diamond Eternity Ring on upea. Niitä kaksi päällekäin olisi ihan täydellinen kombo!

7. Fedora-mallinen hattu.

Olen hurahtanut hattuihin nyt ihan kunnolla, joten jossain vaiheessa olisi ihana omistaa Maison Michelin laadukas yksilö.

8. Killtonahkaiset avokkaat.

Mitkäs muutkaan kuin Louboutinin Pigalle korot.

9. Ajattomat aurinkolasit.

Ray Banin Clubmastereita on tullut kuolattua usempi vuosi, joten olisiko ensi vuona niiden vuoro vihdoin?

10. Musta nahkatakki.

Olin aikaisemmin pettynyt Zaran nahkatakin laatuun, mutta nyt heille tuli valikoimiin aika täydellinen malli. Tämä näyttää ainakin kuvan perusteella just eikä melkein sellaiselta, joka voisi olla “the one”.

11. Pellavainen kauluspaita.

En tiedä mitään raikkaampaa kesällä kuin valkoisen pellavaisen kauluspaidan. Täydellinen pari rentojen farkkujen kanssa. Täytyy olla kärppänä jos niitä tulee taas keväällä Uniqlon valikoimaan.

12. Rannekello.

En ole omistanut rannekello pitkään aikaa. Tämän Larsson & Jenningsin kellon on ensimmäinen, joka kolahtaa pitkästä aikaa. Jos ei siis lasketa Cartierin ja Rolexin kelloja, heh!

13. Klassikkolaukku.

Chanelin Timeless on nimensä mukaisesti niin ajaton, että se on vielä joku päivä löydyttävä omasta kaapistani. Sitä ei sieltä löydy varmasti vielä ensi vuonnakaan, mutta haavelistalla se tulee keikkumaan.

 

Mitä materialistisia haaveita löytyy teidän toivelistoilta?

//

1. High heeled boots.

These ones are from H&M and they are practically perfect. I should probably get them as the price is also very reasonable!

2. Leopard printed flats.

These ones by J.Crew are gorgeous.

3. Chunky turtleneck knit in a lighter color.

This one is from Joseph and it’s the same one I have already in grey. The grey knit has been the most worn item of this year so I can’t go wrong with the same one in beige!

4.  New perfume.

My favorite scent is Santai Massoi by Hermès, but this one is harder to get, because they only sell it in their own stores and not online.

5. White sneakers.

I am contemplating between Converse and Superga sneakers, but I think Supergas are more fresh. What do you think?

6. Beautiful timeless ring.

I am so in love with Monika Vinader rings and especially with this Diamond Eternity Ring as it’s so discreet, yet luxurious.

7. Fedora hat.

Maison Michel would be my pick for a timeless quality hat.

8. Heels.

Hopefully next year I’ll get my hands on these Christian Louboutin Pigalle heels in patent leather.

9. Sunnies.

I need to invest in a pair of Ray Ban Clubmaster’s. Love them!

10. Black leather jacket.

I’m on a lookout for this one by Zara.

11. White linen shirt.

A white linen shirt for summer is a must. I’m hoping I can get one from Uniqlo!

12. Watch.

I’m kind of liking the watches of Larsson & Jennings. Love the black suede strap.

13. The classic bag.

What kind of fashion lover wouldn’t dream of Chanel’s Timeless bag?

 

What’s on your wish list for next year?