Screen Shot 2015-01-02 at 22.03.11

1. Filippa K (-22%)     2. Tiger of Sweden (-24%)     3. By Malene Birger (-39%)     4. Foreign Affairs (-40%)

5. Apair (-30%)     6. Closed  (-37%)     7. Boss (-40%)     8. Tamaris (-40%)     9. By Malene Birger (-40%)

 

[dropcap custom_class=”normal”]Alennusmyynneistä kannattaa hankkia ajattomia klassikoita, joista on iloa moneksi vuodeksi. Tähän ainakin itse pyrin sen sijaan, että ostaisin jotain trendikkäämpää pelkästään sen takia, että sen saa edullisesti. Hyvä tapa välttää hutiostoksia on kysyä itseltään, että ostaisiko tuotteen normaalihintaisena. Jos vastaus on ei, niin silloin tuote kannattaa sovinnolla jättää kauppaan.[/dropcap]

Keräsin tähän muutamia ale-suosikkejani Booztin sivuilta. Nämä on kaikki varsin ajattomia ja laadukkaita juttuja, jotka säilyy kaapissa pitkään. Niitä kannattaa alennusmyynneistä juurikin metsästää! Mua itseäni himoittaa eniten tuo By Malene Birgerin leohuivi. Olen himoinnut iät ja ajat sitä Vuittonin samankaltaista, mutta siinä se hinta on jo niin järjetön, että menee fiilis koko tuotteesta.

Oletteko te tehnyt hyviä ale-löytöjä? Mä löysin alennusmyynneistä yhdet mustat avokkaat, jotka on tosin vielä matkalla kotiosoitteeseen. Jos ne on sopivat ja muutenkin hyvät jalassa niin ne on kyllä todellinen löytö. Fingers crossed!

 

Here are some of my sales picks! I’m all about finding classics and timeless pieces, because they will last for a long time. It’s easy to get a little carried away this time of the year as all stores have sales going on. My advice is to ask yourself if you would buy the product full-price. If not, then it’s better to leave it in the store. This works for me every time when I’m contemplating if I should get something or not!

Have you found some treasures in the sales?

 

*Mainoslinkkejä/Commercial links.