outfit 1-2

 

Heti kun saavuttiin maanantaina hotellille vaihdoin matkustus vaatteet vähän kevyempään. Matkassa on kaksi maxihametta ja niitä onkin tullut käytetty eri yläosien kanssa aina illallisella. Muuten päivät menee bikiineissä ja shortseissa. Näyttää siis siltä, että vaikka pakkasin todella niukasti mukaani niin olisin pärjännyt vieläkin vähemmällä varustuksella! Kukapa olisi arvannut, heh.

 

As soon as we arrived to Seychelles on Monday, the first thing I did was change my travel clothes into this. I have two maxi skirts with me and to be honest, they are all I need. Just a few tops to go with them and that’s it! I packed lightly, but I guess I could have packed even lighter…who would have guessed, heh!

 

Hat / H&M

Top / Zara

Skirt / Gina Tricot

Shoes / Chanel

816A2472-2

 

Täällä ollaan päästy aika nopeasti kunnon loma tunnelmaan. Yövyn Le Meridien hotellissa ja huoneessani on suuri puinen terassi aurinkotuoleineen, joten aamiaisen jälkeen olen parkeeranut itseni sinne enkä poistunut kun vasta iltapäivällä aina tutkimaan ympäristöä. Täällä on nyt off-season, eli ihanan rauhallista. Oli yllättävää kuulla, että tänne ei kannatta tulla kun vasta helmikuusta tai maaliskuusta eteenpäin, sillä talvella täällä voi olla myrskyisää ja sataa paljon. Ilmeisesti vain viikkoa ennen kuin me tultiin niin oli satanut enemmän tai vähemmän joka päivä. Tämä kohde ei siis sovellu joulukuun lomamatkalaisille, mutta kesällä kylläkin. Kesäkuussahan mm. Prinssi William tuoreen vaimonsa kanssa ja Prinsessa Madeleinen tuoreen miehensä kanssa lensivät tänne viettämään häämatkaansa. Plussaa muuten vielä siitä, että täällä ei ole pahaa aikaeroa Suomeen (+2h). Helpottaa rytmistä kiinni saamista ja kotiinpaluuta huomattavasti!

Tänään vielä viimeinen päivä täällä Le Meridien hotellissa sekä tässä osassa Mahén saarta, sillä matka jatkuu kohti La Diguen saarta. Saarelle pääsee veneellä noin tunnissa. Sieltä löytyy mm. yksi kuuluisa ranta, joten uskon sen olevan vielä idyllisempi kuin mitä tämä pääsaari. Seychelleihin kuuluu yli 100 saarta, eli täällä voisi viettää monta viikkoa tutkiessa tätä kaunista saarivaltiota.

Nyt mä käyn laittamassa aurinkorasvat kroppaan (varsinainen suuroperaatio näin vaalea ihoiselle, heh) ja lähden aamiaiselle, eli kuullaan!

 

I’m loving the relaxed island life! The locals are super chill and it rubs off. Luckily! Coming from hectic Europe, it’s nice to be in a place where everybody is not running around and being on the phone all the time. No wonder they call Seychelles the paradise islands! Today we are moving on to La Digue, which is an island located an hour away (with the boat) from the main island Mahé. Looking forward to this part of the trip as La Dique is supposed to be even more picturesque than this island.

Now I’m off to put my sunscreen (such an operation each morning, hah) and head down for breakfast! Talk to you later babes!

 

816A2478816A2458-2

816A2468-2816A2399-2