Screen Shot 2015-02-21 at 12.16.40

Jeans / Mango     Shoes / Billi Bi     Cashmere knit / Filippa K 

Bra / Ganni     Necklace / By Malene Birger     Bag / By Malene Birger

Leveälahkeiset farkut tekevät taas tuloaan ja vaikka omasta kaapistani löytyykin yksi käytetty tumma pari niin siellä olisi vielä tilaa näille Mangon hieman vaaleamman värisille. Olen huomannut, että Mangon farkut istuvat omaan kroppaani hyvin ja hinnatkin on oikein sopivat kun ottaa huomioon, että leveälahkeisia farkkuja ei tule käytettyä päivittäin. Mun mielestä ne nimittäin näyttävät parhaimmilta korkeiden korkojen kanssa. Silloin niitä ei tarvitse lyhennelläkään. Jos omaisin Gisele Bundchenin kilometrisääret niin silloin yhdistäisin farkut kuvassa näkyvien matalien kenkien kanssa.

Nämä farkut lähti siis tilaukseen ja toivon, että ne saapuvat ennen Pariisin lähtöäni niin saan niistä asukuvia tänne blogin puolelle. Rentouttavaa sunnuntaita kaikille täsä harmaasta säästä huolimatta!

Flared jeans are making a big come back and even though I have a pair in my closet, I started to drool over this slightly lighter pair from Mango. I normally only wear flared jeans with high heels (because they simply look better this way), but if I had Gisele Bundchens legs, I’d pair them up with pointed flats.

Enjoy your Sunday everyone!

*Commercial links/Mainoslinkkejä.