laduree1

[spacer]

[dropcap custom_class=”normal”]Viime joulukuussa täällä blogin puolella nähtiin lukijatutkimus, joka jäi kuitenkin hieman kesken. Nyt siis uusi yritys! Lukijatutkimus tehdään siis täysin anonyymisti ja sen tekemiseen menee muutama minuutti. Kuten viimeksi jo kerroin, tutkimus tehdään yhteistyössä Suomen Blogmedian kanssa. Sen tarkoitus omalta kannaltani on ymmärtää paremmin, minkälaisia te lukijani olette ja mikä teitä kiinnostaa, jotta voin palvella teitä paremmin. Suomen Blogimedia, joka vastaa display- ja sisältöyhteistyömyynnistä blogissani, taas saa tutkimuksesta tärkeää tietoa siitä, minkälaiset mainostajat ja kampanjat sopivat tänne blogin puolelle.[/dropcap]

Teillä on viikko aikaa vastata kyselyyn ja kaikkien vastanneiden kesken arvon Laduréen teepaketin. Pakkaus on niin kaunis, että se on ihana lisä vaikka keittiön avohyllylle. Kun olette vastannut kyselyyn niin voitte jättää kommentin (ihan mitä tahansa) komenttiboksiin ja sitä kautta arvon voittajan. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi komenttia jättäessäsi, jotta saan yhteyden voittajaan arvonnan päätyttyä.

ISO KIITOS kaikille ketkä vastaavat tähän kyselyyn ja auttavat viimeistelemään tämän lukijatutkimuksen!

EDIT/ Arvonta on päättynyt ja Ladurée teepaketti lähtee Maria Ojalalle – onnea!

 

LUKIJATUTKIMUKSEEN PÄÄSETTE TÄSTÄ!

[spacer]

It’s time for a survey, but it’s only in Finnish unfortunately. Have a great evening everyone!

liivi8

 

[dropcap custom_class=”normal”]Terveisiä taas täältä Suomesta! Mikä huima kevätfiilis täällä onkaan. Tässä reilussa kahdessa viikossa kun olen ollut poissa niin kevät on tosissaan alkanut. Kun lähdin niin luntakin oli vielä maassa. Nyt siitä muistuttaa enää pienet kasat puiden varjossa. Tosin luin juuri eilen jostain takatalvesta, mutta sehän pelkästään kuuluu asiaan.[/dropcap]

Täytyy myöntää, että on kiva olla taas täällä vaikka poikaystävän “jättäminen” Ranskaan ei ole helppoa. Viimeiset kaksi viikkoa oli kyllä niin täynnä ohjelmaa, että nyt oikein kaipaan vähän rauhallisempaa menoa. Matkalaukusta eläminen ja sen raahaaminen edestakaisin alkoi myös käydä vähän hankalaksi. Onneksi ehdin nyt olla täällä taas useamman viikon ennen seuraava reissuani ja sitten sitä lähteekin taas uudella innolla matkaan!

Vielä tähän loppuun terveiset ihanalle lukijalleni, joka tuli moikaamaan Pariisin lentokentällä! Aina ilahdun näistä tapaamisista ja kun saan edes muutamalle teistä kasvot niin tätä blogiakin on paljon mielekkäämpää tehdä. Mikä kunnia, että juuri te kaikki käytte täällä piristämässä päivääni<3 Kiitos!

Illemmalla jatketaan taas lukijatutukimuksen kanssa (viimeksi se jäi hieman kesken) ja arvonnassa on mukana jotain pientä Laduréelta. Pysykää siis kuulolla!

 

Bonjour from Helsinki! Spring arrived here while I was gone. When I left two weeks ago, there was still snow on the ground and now it’s almost all gone. Yesss!

I have to admit that I’m happy to be back even though I wish my boyfriend could be here with me. The last two weeks went so fast and we did so many things that now it’s nice to be in one spot and take a breath. Living out of a luggage is never that nice even though I love traveling and I feel so lucky to be able to do that. Now I have almost a month back home before my next trip and then I’ll be more than happy to go again!

And I just wanted to thank a very lovely reader of mine who came to introduce herself at the airport! I love meeting my readers and actually writing a blog becomes so much nicer when I have actually met some of you. It always reminds me that there are real people on the other side of the screens (obviously), but as there is no real life interaction, it’s great to meet some of you face to face.  But thank you everyone for visiting and being there<3 I hope to meet more of you in the future!