Screen Shot 2015-03-18 at 19.52.34

Coat / J.Lindeberg     T-shirt / Custommade     Bag / Rebecca Minkoff

Sneakers / Converse     Bracelet / Bud to Rose     Jeans / Mango

 

Miten tennareiden ostaminen voi olla näin vaikeaa? Nyt en nimittäin tiedä pitäisikö valita kankaiset vai nahkaiset versiot…Teen tästä kyllä niin paljon monimutkaisempaa kuin mitä pitäisi, heh! Viimeksi sovitin kankaisia Converseja varmasti puoli tuntia ja pohdin ääneen kaiken maailman analyysit niistä samalla kun poikaystävälläni paloi käpy vieressäni. Hänen mielestään yliajattelin koko tennareiden hankinnan…

Nykyään mä kyllä yliajattelen kaikki ostokseni! Tuntuu, että on todella vaikea tehdä päätöksiä kaupassa heti kättelyssä ja lähes aina lähden tyhjinkäsin liikkeestä ulos, jotta ehdin miettiä ostosta vielä muutaman päivän ajan. Tosin tämä taktiikka toimii erittäin hyvin koska silloin tulee harvemmin tehtyä mitään hutihankintoja. Poikaystävälläni on taas ihan vastakohtainen taktiikka. Jos vaate sopii ja miellyttää niin hän on kassalla ja ulkona kymmenen minutin kuluttua. Tosin tämä taitaa olla aika tyypillistä miehillä?

Mutta siis, kysymys kuuluukin; kankaiset vai nahkaiset Conversit?

P.S. Blogissa on edelleen menossa lukijatutkimus ja siihen sekä Ladurée teepaketin arvontaan pystyy osallistumaan tästä!

 

Picks of the week! As you know, I’ve been on the hunt for the perfect white sneakers for this upcoming summer. As Superga’s didn’t fit me due to sizing issues, I’m leaning towards the classic choice – Converse. But now I’m not sure if I should go for the leather ones or the fabric ones? Any suggestions?

Enjoy your Sunday everyone!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.