D75_3879-2-2

 

[dropcap custom_class=”normal”]Nyt täytyy antaa kiitosta kuvaajalleni (aka poikaystävälleni), josta on kehittynyt ihan huikean hyvä kuvaaja. Hän hiljalleen innostui kuvaamisesta tämän blogin myötä (ilman pakkoa saanen mainita, heh) ja nykyään herran kuvat on kyllä sitä tasoa, että huh. Ylpeä tyttöystävä täällä ilmoittautuu! Ja miten kiitollinen olen siitä, että hän jaksaa kuvailla tätä samaa naamaa päivästä toiseen. Uskokaa tai älkää, mutta en edelleenkään varsinaisesti nauti kameran edessä olemisesta, joten läheisen ihmisen kanssa ei tarvitse onneksi jännittää jolloin kuvat saadaan nopeasti purkkiin. Kaduilla ei tarvitse sitten keikistellä yhtään sen enempää kuin on tarvis.[/dropcap]

Sitten päästään tähän Ivy Revelin hameeseen. En ole varmaan ikinä pitänyt mitään vaatekappaletta, joka imartelisi sääriä samalla tavalla kuin tämä. Hameen leikkaus on ihan nerokas. Sääret näyttää nimittäin ihan yliluonnollisen pitkiltä poikkileikkauksen ansiosta. Täytyyköhän nyt leikata kaikista hameista osa pois vai mitä, heh?

Näissä kuvissa Monaco on taustalla ja vieressä on rakennus missä vaihdettiin ensimmäiset katseet poikaystäväni kanssa. Nämä kuvat pitävät siis sisällään jotain paljon merkittävämpää meille kahdelle kuin tämän asun. Tuntui ihan absurdilta, että viiden vuoden jälkeen palattiin paikkaan jossa meillä on niin miljoonia muistoja ja silti tuntuu, että niistä muistoista on vasta hetki. Nämä kuvat tulee aina viemään meidät takaisin niihin hetkiin, eli ei ihme, että näistä tuli molempien lempikuvat.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

I have to say a few words about my boyfriend. I don’t usually discuss him here, but now I have to tell you some things about him. First of all, a few years ago he didn’t know anything about photography and now he takes pictures like this. He never studied photography and he taught himself everything he knows about it. After I started my blog, he slowly started being interested in it (and I didn’t even force him I swear heh). He was so passionate to learn that he improved in no time. From that moment on, he pushed himself to constantly improve. I’m so proud of the person he is and I admire his drive in anything he does and beyond that, I’m so grateful  for how he pushes me to become better. He is not only my rock in life, but also a huge help here on Style Plaza. I mean you’d think he would be tired of this face by now, but no. He still takes almost all my outfit pictures and knows exactly what to do when there’s a problem on the site. In no time he will code a few things and the blog is up and running again. Okay, okay – enough with me going on about my boyfriend, but I just wanted to give him the credit he deserves! 

And now we can talk about this skirt. I mean I have never worn anything that flatters my legs this way. The cut of the skirt makes anyone’s legs look a kilometer long! This skirt is pure genius I have to say. Well done IvyRevel! Now I think I’ll have to cut half of my other skirts off as well heh. That’s what I’ll be doing this weekend I guess.

Enjoy yours babes!

 

D75_3905-1D75_3839-3D75_3920-2

D75_3881-1D75_3917-1D75_3873-1

Skirt / IvyRevel* (here)

Knit / H&M

Heels / Zara

Bag / Céline

Sunnies / Ray Ban

Bracelet / & Other Stories

*Saatu blogin kautta/Gifted.

You May Also Like

22 comments

Reply

Well, you are most def. one lucky gal to have such an amazing and dedicated boyfriend! All of your outfit photos are always amazing and on point, can’t find a single “complaint”. Same goes for your skirt – pure perfection! 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

He definitely has become great at photography and I have to give him credit for his patience…I’m not always the easiest “target” when it comes to taking outfit pictures 😉

Have a great weekend Natali!

Reply

Klassinen asukokonaisuus (hame<3), upea malli ja onpa tosiaan laadukkaat kuvat! Tykkään erityisesti kuvien valosta.

Joko Monacossa on niin lämmin että pärjää ilman sukkahousuja ja takkia?
Vähän kateellisena katson näitä kuvia täällä Siperialta tuntuvasta Suomesta.. Sai vetää taas toppatakin päälle kun on niin kylmän kova tuuli. 🙂

Reply

Kiitos Jaana! 🙂 Valo tuli tosissaan ihan täydellisesti juuri rakennuksien välistä.

Kuvat on otettu noin kolme viikkoa sitten ja meillä kävi tuuri. Viikonloppuna ilmat olivat lähellä +20 astetta, mutta kuulin, että heti kun me lähdettiin niin sieläkin viileni. En siis uskalla sanoa, että mitä sielä olisi tällä hetkellä.

Jep, tämä Helsingin ilma on aika masentava…ainakin kun vertaa näihin kuviin 😉

Hyvät viikonloput!

Reply

Ensimmäistä kuvaa katsoessa en ollut vielä lukenut tekstiä mutta ajattelin ihan samoin: “………. joka imartelisi sääriä samalla tavalla kuin tämä. Hameen leikkaus on ihan nerokas. Sääret näyttää nimittäin ihan yliluonnollisen pitkiltä”.

Upea kuva, upea tyttö ja upeat sääret! Hauskaa päivää! 😀

Reply

Tämän mekon leikkaus on kyllä niin imarteleva, että se saa kenen tahansa sääret näyttämään upeilta!

Kiitos ja hyvää viikonloppua sinne koko porukalle 🙂

Reply

Kaunis kuvattava niin totta kai kuvat onnistuvat. Hame on kuin tehty sinulle. Eikä taustassakaan ole valittamista 🙂

Reply

Kiitos Satu! Totuus on kyllä toinen…suurinosa kuvista on yleensä epäonnistuneita (milloin hiukset naamalla, jalat solmussa, tilanne päällä jne), mutta onneksi niitä onnistuneita kuvia ei niin montaa loppupeleissä tarvita, heh.

Hame on kyllä tosi upea! Joo, tausta kieltämättä ihan mukavaa vaihtelua…;)

Reply

Vau, mitä kuvia! Propsit poikaystävällesi, on nimittäin todella kaunis valo ja tunnelma näissä 🙂 Ja tietysti kaunis malli myös 🙂

Reply

Kiitos Emmi! 🙂 Ihanaa viikonloppua!

Reply

Upea tunnelma kuvissa, valo, lempeä lämpö…ja tuo kertomasi rakkaustarina kutkuttelee sulokkaasti taustalla. Hame näyttää kuin sulle tehdyltä, mutta hei, kyllä sun vaatteet yleensäkin. Olet kaunotar!

Reply

Kiitos! Mä itsekin kaipailen tuota valoa ja lämpö…Tämä Suomen ilma tällä hetkellä kun jättää toivomisen varaa.

Heh, tekstistä tuli vähän siirappinen, mutta vaihteeksi jotain vähän henkilökohtaisempaa.

Kiitos Anna kun kommentoit ahkeraan ja jaksat tulla tänne piristämään mun päiviä! 🙂

Reply

Kiitos itsellesi! Ei ollut kyllä yhtään siirappista mun makuun, rakkaus on mun mielestä aina jakamisen arvoista 🙂

Tällä hetkellä näiden valoisten kuvien katselu saa kyllä olon vähän haikeaksikin… Äsken juuri mun kultani laittoi portugalilaisen fado-laulajan Carminhon soimaan, sopii sunnuntaitunnelmaan.

Yritin muuten etsiä spotifysta sitä suosittelemassa house-biisiä (Bon entendeur), muttei löytynyt. Itse tykkään myös elektronisesta musasta 🙂

Reply

Totta! Maailmassa tapahtuu niin paljon paskaa, että pitäisi ehkä useammin puhua niistä elämän ihanimmista jutuista. Yksi tärkeimmistä kun on rakkaus.

Oh, musiikilla on niin suuri vaikutus! Silloin kun ulkona on harmaata ja ankeeta niin kannattaakin kuunella jotain ihanan kepeää musiikkia. Tulee heti paremmalle tuulelle!

Mä käytän Sound Cloudia ja sieltä se löytyy. Lisäsin sen nyt blogin soittolistaan, eli pääset kuuntelemaan sitä sieltä ainakin:

https://www.style-plaza.com/the-style-playlist

Ihanaa sunnuntain jatkoa sinne! 🙂

Todellakin, rakkaus ja muut ihanuudet sille paikalle, jonka ne ansaitsevat!

En ollutkaan tuota playlistiä vielä kuunnellut, kiitos lisäyksestä ja vinkistä! Loskakeliin sai voimaa Bon Entendeurin albumista 🙂

Kyllä!

Joo, tuolta playlistiltä löytyy muutamia omia suosikkeja. Heh, olin just tekemässä lumitöitä ja sen jälkeen tarvitsin kyllä musiikki-terapiaa. 😉 Järkyttävä keli!

Reply

What does your bf do for a living? Would be fun to read about how you met 🙂

Reply

Maybe I’ll tell you guys a bit more about him at some point, but for now I’ll just say “no comment” 😉 Yeah, that’s something I could write about!

Reply

Niin upeat kuvat, kaunis sinä ja ihana tarina <3

Reply

Voi, kiitos ihana Elina <3

Reply

Sä oot kyllä luontainen huippumalli – hyvällä tavalla. Kuvat ovat tosi hienoja tunnelmaltaan. 🙂

Reply

Kiitos Anniina, kauniisti sanottu! 🙂 Mä myös pidän kuvien tunnelmasta! Niissä sellanen rauha vaikka todellisuudessa taisteltiin aikaa ja aurinkoa vastaan…joka hetki valo väheni heh. Onnistuttiin kuitenkin saamaan kuvat purkkiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *