skincare essential1

 

[dropcap custom_class=”normal”]Käytän ihonhoidossa muutamaa eri kasvovoidetta sesongista riippuen ihan sen takia, ettei iho tottuisi liikaa yhteen tuotteeseen ja sen myötä “laiskistuisi”. Kaapista löytyy siis Vichyn kasvovoiteen lisäksi paljon muuta. Tämän hetken lempituotteet on tämä kolmen kopla. Tämä Bioderman kosteuttava seerumi on muuten lukijani vinkin kautta hankittu ja olen tykännyt siitä kovasti. Kiitos siis tästä vinkistä! Blogin yksi parhaista puolista on juuri se, että saan myös teidän kautta mahtavia vinkkejä ja ideoita eikä tämä ole pelkkää yksinpuhelua, heh.[/dropcap]

Eli tässä nämä tämän hetkiset suosikkini;

  • Melvita Nectar de Roses – Olen käyttänyt tätä kasvovoidetta jo monta vuotta ja tämä on ihan huippu. Palaan tähän aina!
  • Bioderma Hydrabio Sérum – Käytän tätä seerumia päivävoiteen alla. Se toimii todella hyvin ja on ihan paras meikin alla. Kosteuttaa ihon niin hyvin, että meikkivoide on ihana levittää ja se pysyykin paremmin kun iho on tarpeeksi hyvin kosteutettu.
  • Weleda Almond Oil – Käytän tätä tähän aikaan vuodesta ahkeraan kun iho on pintakuiva. Täydellinen iltaisin yövoiteen alle.

Ihonhoidon lisäksi olen täysin hurahtanut Tangle Teezeriin näin jälkijunassa. Tämä pienempi versio on täydellinen reissuille ja laukunpohjalle vaikka harvoin kannankin sitä mukanani arjessa. Tämä pieni vekotin on kuitenkin pelastanut hiukseni enkä pärjäisi enää ilman!

 

 

I change up my skin care routines every now and then just so my skin doesn’t get too used to any specific product and this way might become “lazy”. Besides my many skin care products from Vichy, these three products are my favorites at the moment. I’m in love with this moisturizing serum from Bioderma and it’s great under my day cream. I feel like my make-up sits better when I have this underneath. One of my readers actually recommended this product so a big thank you to her!

Besides skin care, my hair care routine has taken a turn when I found this brush from Tangle Teezer. It’s very gentle for the hair and I feel like my hair looks healthier after using this for many weeks now. Couldn’t do without it anymore!