salvequick5

*Yhteistyössä Salvequickin kanssa.

 

En ole sellainen nainen, joka kävisi kerran kuukaudessa kampaajalla, manikyyrissä ja kasvohoidoissa. En ole ikinä laitattanut tekokynsiä, tekoripsiä tai hiuspidennyksiä. Ei siinä, että niissä olisi mitään pahaa, mutta en ole ikinä pitänyt niitä omana juttunani. Toki pidän huolta itsestäni, mutta liputan luonnollisuuden puolesta ja luotan koti-kylpylän voimaan. Rakastan saunoa ja saunomisen yhteydessä hoidan ihoani. Kotikutoiset kauneusjutut ovat siis oma valintani. Silloin voin päättää milloin itseäni hoidan ja tehdä se oman kodin rauhassa käyttäen luottotuotteitani.

Jalkojenhoito on aina ollut kieltämättä se vähiten suosikkini mitä tulee kauneudenhoitoon. Ehkä sen takia, että jalat eivät ole kovinkaan paljon näkyvissä ja koska niissä ei ole ollut mitään kriittistä hoidettavaa (mitä nyt muutamia kovettumia lukuunottamatta). Tuntuisi jostain syystä todella oudolta mennä jalkahoitoon vieraan ihmisen käsittelyyn. Olenkin kaivannut jotain helppoa keinoa saada jalat kuntoon ihan kotioloissa, joten voitte kuvitella miten riemastuin kun sain kuulla Salvequickin uudesta tuotteesta – kuorintasukista (kyllä, luitte oikein).

Ihmettelin alkuun, että mikä on kuorintasukka ja miten se toimii. Sitten kun kuulin miten niitä käytetään tulin entistä skeptisemmäksi. Kuorintasukat on siis sukkien muotoon tehty muovipussi, jonka sisällä on vaikuttavia ainesosia (mm. hyaluronihappoa, kollageenia, aloe veraa ja muita luonnollisia ainesosia) geelimäisessä muodossa. Sukat vedetään jalkaan 90 minuutiksi, jonka jälkeen ne heitetään roskiin ja jalat huuhdellaan. Tämän jälkeen iho alkaa kuoriutua 3-7 päivän sisällä ja 15 päivän sisällä kuorinta on valmis. Näiden kolmen helpon askeleen jälkeen tuloksia pitäisi näkyä. Esittelyvideon pääsette katsomaan täältä.

Yksi ilta laitoin sukat jalkaani (muovin päälle vedin vielä omat sukat, jotta niitä oli mukavampi pitää) ja pidin niitä sen puolitoista tuntia. Alkuun mietin, että se on pitkä aika, mutta sitten tajusin käyttää ajan hyödyksi. Laitoin kasvoille vielä syväpuhistavan naamion ja istahdin sohvalle lukemaan muotilehtiä. Todellinen hemmotteluhetki siis! Kun aika tuli täyteen, poistin muovit ja huuhtelin jalat. Sitten jäin odottelemaan.

 

salvequick7

 

Kuten sanoin, olin alkuun todella skeptinen. Nyt täytyy kyllä nielaista se skeptisyys koska nämä kuorintasukat toimivat paremmin kuin olisin voinut edes kuvitella. Omissa kantapäissäni oli nimittäin kovettumia mitkä ei ole lähtenyt millään kontikonstilla, joten oletin, etteivät ne lähde nytkään. Väärässä olin. Itselläni kuoriutumis-vaihe alkoi viiden päivän jälkeen sukkien käytöstä ja kuoriutuminen kesti viikon. Sinä aikana joka ikinen kovettuma lähti pois. Jäljelle jäivät silkinsileät ja pehmeät jalat. En ihan rehellisesti muista milloin viimeksi jalkani olisivat ollut näin hyvässä kunnossa! En myöskään hehkuttaisi tätä tuotetta näin paljon jos en olisi täysin myyty. Tämä on varmasti yksi tehokkaimmista tuotteista jos haluaa hoitaa jalkoja kotioloissa. Ainakin omaan kaappiini tämä tuote tuli jäädäkseen! Lisätietoja löydätte Salvequickin omalta sivulta tästä.

 

Screen Shot 2015-03-31 at 18.08.26

 

Täytyy vielä mainita, että kuvia tästä kuoriutumisesta en tule täällä jakamaan enkä ihan rehellisesti usko, että kukaan niitä haluisikaan nähdä, heh. Iho siis kuoriutui ihan kunnolla (saunan yhteydessä lähti kerralla pitkiä ihosuikaleita), joten materiaali olisi ihan suoraan sanottuna liian ällöttävää. Mikä tietenkin kertoo pelkästään tuotteen tehosta, mutta se olisi ollut vähän liian informatiivistä materiaalia tähän blogiin! Teidän täytyy siis nyt luottaa sanaani.

[spacer]

Tai no, onneksi teidän ei tarvitse pelkästään luottaa sanaani, sillä saan arpoa kolmelle teistä kuorintasukkapakkauksen (mukana tulee rakkolaastareita) ja voitte itse kokea sukkien tehon! Kuka on siis arvonnassa mukana? Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tähän postaukseen ja aikaa on loppuviikkoon, eli sunnuntai 12.päivään asti. Good luck!

EDIT; Arvonta on nyt päättynyt. Iso kiitos kaikille osallistuneille! Arpaonni potkaisi tällä kertaa näitä naisia kommenteillaan (teihin otetaan yhteyttä mailitse);

JENNI: Minä minä minä!! Olin jo juoksemassa kauppaan ostamaan näitä, mutta onneks luin postauksen loppuun. Jäänkin odottamaan, jos arpaonni osuis kohdalleen. Vaikuttaa ihan mahtavalta tuotteelta. Kesäjalat here I come!!

BUNNY: vähänkö siistiä?! Jos vaan oisin nähnyt tuon videon niin kyllä mäkin olisin/olen tosi skeptinen mutta ois kiva päästä kokeilemaan, itse käytän jotain litkua ja salvaa apteekista mutta niiden käyttäminen on niin vaivalloista :/ seisomatyön takia jalat on aina ihan kovettumia täynnä niin ehkä tätä tuotetta tulisi käytettyä useammin.

MARIA: Olen kotona kahden lapsen kanssa jolloin olisi ihana päästä hemmottelemaan itseäni helposti! Mukana siis arvonnassa.

[spacer]

If you have a chance, you have to try Salvequicks new product – Exfoliating socks! The idea sounds crazy, but they actually work. You put them on for 1,5 hours and after just wash the feet. Then in about 5 days, the skin starts exfoliating slowly. This process takes up to two weeks and after you’ll have soft and silky feet. I didn’t believe it at first, but now that I tried it I have to admit that it’s super effective. My feet have never been this soft!  And the best part? You can keep the socks while watching a movie or reading your favorite fashion magazine. It doesn’t get easier than that! Ten points to Salvequick!

Save

You May Also Like

115 comments

Reply

Vau, mikä tuote. 🙂 Kokeiluun ehdottomasti. Kiitos vinkistä! 🙂

Reply

voi vitsi, just eilen päivittelin miten kuivat koppurat mun jalat on! vihaan jalkaraspin käyttöä koska se vaan kutittaa enkä jaksa ikinä rasvata jalkoja. nää kuorintasukathan on siis kuin mulle tehty!

Reply

mukana!!

Reply

Mukana arvonnassa. Kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta mun kantapäät on kyllä todelliset koppurat, joten hieman kyllä epäilen. Mutta ehdottomasti aion kokeilla näitä.

Reply

Hei kuulostaa liian lupaavalta, osallistun siis arvontaan! 😉

Reply

Tollaset kuorintasukat kyllä tulisi niin tarpeeseen! 🙂

Reply

Olen epäillyt näiden tehoa, joten pakko olisi itse kokeilla. Hieno keksintö jos toimii!

Reply

Tää tuote on kuin tehty mulle 😀 Joka ilta yritän raspilla ja voiteilla korjailla kammottavia jalkapohjia eikä missään näy tuloksia 😀

Reply

Vau, kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta tuotteelta! Itsekin tuskailen kuivien jalkapohjien kanssa, joten tollasta ois kyllä pakko kokeilla kun vaikuttaa niin helpolta ja tehokkaalta 😀

Reply

Ei vitsi, vaikuttaapa mahtavalta tuotteelta! Mullakin jalat on ehdottomasti se alue, jota tulee vähemmän hoidettua, joten nämä sukat vaikuttaa kyllä juuri sopivalta vaihtoehdolta mulle 🙂

Reply

OI! Tätä on kokeiltava! Mukana!

Reply

Mäkin olen mukana arvonnassa. Olisi kiva saada korppurajalat kuntoon kotikonstein!

Reply

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Mä olen kuullut näistä ja haluan ehdottomasti päästä testaamaan, ihan ässätuote näin kesää ja sandaalikautta ajatellen.

Reply

vähänkö siistiä?! Jos vaan oisin nähnyt tuon videon niin kyllä mäkin olisin/olen tosi skeptinen 🙂 mutta ois kiva päästä kokeilemaan, itse käytän jotain litkua ja salvaa apteekista mutta niiden käyttäminen on niin vaivalloista :/ seisomatyön takia jalat on aina ihan kovettumia täynnä niin ehkä tätä tuotetta tulisi käytettyä useammin 🙂

Reply

Tarpeeseen tulisi, todella kuivat on jalat. Seisomatyötä tekevän on etenkin huolehdittava jaloista.

Reply

Mukana 🙂

Reply

Oi olisi ihanaa saada talven jälkeen pehmeät jala!

Reply

Mukana!

Reply

Mukana 🙂 jalat pitäisi saada kesäkuntoon…

Reply

Vai mikä tuote 😀 , tota pitää ehdottomasti kokeilla. Mä oon vähän samalainen, etten jaksa kovin paljon “kauneushoidoissa ” juosta. Kampaajalla käyn 3 kk välein ja sekin tuntuu raskaalta :). Ripsienpidennyksiä ja tekokynsiä oon toki kokeillu, mut ne kokeilut on yleensä kaatunut siihen, etten jaksa käydä uusimassa niitä. Jalkahoitoonkin suunnittelen joka kevät meneväni, no sekin jää yleensä suunnitteluasteelle.

Reply

Kuulostaapa lupaavalta! Mukana siis ollaan 🙂

Reply

todellakin tahdon kokeilla! Mukana ollaan…

Reply

Wau, luinkin noista hetki sitten ja teki mieli kovasti kokeilla. Mukana arvonnassa 🙂

Reply

Tätä kuorintajuttua olenkin halunnut päästä kokeilemaan! Olisi kyllä hyvä valmistautuminen kesään.

Reply

Kotiäiti kokeilisi näitä enemmän kuin mielellään!

Reply

Arvonnassa mukana! Kuulostavat tosi mielenkiintoisilta, täytyy kokeilla!

Reply

Näitä pitää aivan ehdottomasti kokeilla: nyt voisi olla hyvä aika alkaa hoitaa jalkoja kesän sandaalikuntoon! Pitänee myös hankkia tällaiset isoäidille äitienpäivän hemmottelupakettiin!

Reply

Mukana kisassa 🙂

Reply

Ehdottomasti mukaan arvontaan. Kotikonstein aina tassut laitettu kesäkuntoon, joten tätä olisi kiva testailla.

Reply

Kuulostaa täydelliseltä kesäjalkojen pelastajalta eli ehdottomasti mukana arvonnassa.

Reply

Mukana arvonnassa! Kaveri oli kokeillut ja suositteli kaikille, joilla on korppukantapäät. Rasvaan iltaisin jalkapohjat, mutta kovettumat vain säilyy eli tarpeeseen tulis.

Reply

Nuo tulisivat kyllä tarpeeseen eli mukana arvonnassa.

Reply

Mukana! Mun jalat ei ole katseenkestävässä kunnossa tällä hetkellä, tulis tarpeeseen!

Reply

mukana!! 🙂

Reply

Laiska jalkojen rasvaaja ilmoittautuu arvontaan! Ehdottomasti mielenkiintoinen tuote.

Reply

Kiitos vinkista! Vaikka arpaonni ei nyt suosisikaan, pitaa kylla yrittaa noita metsastaa jostain! Taalla on just ollut kesa ja paljan jaloin on kuljettu, siihen viela paalle seisomatyo niin vahanko on koppuraiset kantapaat 🙂

Reply

Mukana ollaan! Tähän aikaan vuodesta täydellinen juttu.

Reply

Kesä tulee vinhaa vauhtia ja nyt on tiedossa konsti, millä jalat saa sandaalikuntoon! Hienoa!! Mukana 🙂

Reply

Toivon niin että tuote olisi niin hyvä miltä kuulostaa

Reply

Haluan ehdottomasti kokeilla.

Reply

Olen myös mukana arvonnassa… Tosin vähän pelottavaa ajatella, että millä metodilla tuo aine toimii 😛 Olen kuitenkin valmis kokeilemaan.

Reply

Tätä tuotetta täytyy ehdottomasti kokeilla, kuulostaa huikeelta!

Reply

toimii varmasti hyvin! kuulostaa vähän “baby feet” tuotteelta mitä olen täällä jenkeissä tilannut (joskus japanista,joskus lähempää) ja käyttänyt pari vuotta. Aivan uskomaton miten iho kuoriutuu ja tulee niin silkkiset, baby, jalat! kannattaa vaan antaa kuoriutua rauhassa, jos alat nyppiin liian aikasin lopputulos ei ole sama.

Reply

Oi vitsi Salvequickillakin on nykyään näitä! Joku kaveri joskus raahasi vastaavia Aasian lomaltaan ja kehui kovasti. Itse en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta kiinnostaisi kovasti 🙂

Reply

Tahtoo kokeilla! =D

Reply

Wautsi, kuulostaapa hyvältä! Ehdottomasti mukana arvonnassa, ja jos onnetar ei suosisikaan niin pitää tälläiset hankkia kokeiltavaksi, näin sandaalikauden lähestyessä. 🙂

Reply

Mukana arvonnassa! Jalkojen raspailu ei tosiaankaan kuulu omiin suosikkeihini, joten tehokeino kesäkantapäihin tulisi tarpeeseen 🙂

Reply

Haluan kokeilla. Kiinnosta tuote.

Reply

Näitä täytyy päästä kokeilemaan. Olen niin huono hoitamaan jalkoja niin nämä sukat voisivat sopia hyvin mulle.

Reply

Mukana.

Reply

Mukana. En tosin usko, että mun koppuroihin auttaa mikään 😉

Reply

Heräsi kyllä kiinnostus!

Reply

Oi, kuulostaa kyllä hyviltä, kelpais mullekin! 🙂

Reply

Mukana arvonnassa. Jalat kaipaavat todella kuorintaa ja tuote kuullostaa helpolta käyttää.

Reply

Mukana, on ehdottomasti kokeilun arvoinen tuote!!

Reply

Kuulostaapa hyvältä. Lähden mukaan arvontaan siis!

Reply

Wow!!Vaikuttavan kuuloinen tuote!!

Reply

Kokeillaan ensi tilassa.

Reply

Mulla on niin koppuraiset jalat, että kiitos

Reply

Mukana ollaan! 🙂

Reply

Mukana arvonnassa!

Reply

Mukana kilpailussa! 🙂

Reply

Tarpeeseen tulisivat 🙂

Reply

Kuulostaa hyvältä 🙂 Itse tilasin vastaavat jostain Koreasta päin silloin kun nämä eivät olleet vielä mikään “juttu” Suomessa. Ne sukat eivät toimineet kovin kummoisesti, mutta näitä voisi nyt uskaltautua testaamaan.

Reply

Mukana..pakko testata! Jos onni ei suosi minua, lähden varmasti metsästämään tuotteen kaupasta itselleni :).

Reply

Nyt alkoi kiinnostaa; mukana!

Reply

Kuulostaa tehokkaalta, haluan kokeilla.

Reply

Työpäivät jalkojen päällä…ja sen kyllä huomaa, tahtoo kokeilla!

Reply

Wau! 🙂
Oon nähnyt näistä ja muistakin samantyyppisistä tuotteista mainoksia, mutta olen sit vain ajatellut et toimiiko ne sit hei oikeesti…. Mut tän kirjoituksen myötä, niin nyt kyl uskon että tollaisa kannattais hankkia.
Mun jalat ovat tällä hetkellä kuivat kuin korput ja on myös kovettumia ja olen jo tässä muutaman päivän ajatellut että mun pitäisi sillä raspilla vetäistä ja taas rasvata, mutta en oo vaan jaksanut ja ehtinyt…. Semmosta sähköstä jalkaraspia olen kans katsonut, mut en sit raaskinut ostaa…
Mut täähän vaikuttaa kyl mahtavalta tuotteelta ja sitä haluisin mielellään kokeilla 🙂

Reply

Kuulostaa oikein hyvältä! Haluan kokeilla!

Reply

Wow, kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Olisi mahtavaa kokeilla näitä. Olen raskaana ja jalkojen hoito ison masun kanssa ei enää oikein onnistu normaalikeinoin, joten nämä sukat olisivat pelastus 🙂

Reply

Ehdottomasti mukana! Haluaisin kerrankin pehmeät jalat…

Reply

Voi että, haluan ehdottomasti testata näitä! Mukana arvonnassa siis 🙂
xx J

Reply

Mukana. 🙂
Vaikuttavat tosi hyviltä.

Reply

Oi näin viime viikolla jossain mainoksen näistä ja nyt tämä sun kertomus vielä vahvisti intoani päästä kokeilemaan näitä. Vaikuttaa ihan huipputuotteelta! 🙂

Reply

Kuulostaapa hyvältä; mielelläni kokeilisin 🙂

Reply

Olispa kiva päästä kokeilemaan kuorintasukkia ja saada kovat kantapäät kuntoon! Olen siis mukana arvonnassa.

Reply

Mukana! \ö/

Reply

Mahtavaa! Tuota jalkani kipeästi tarvii!!
Eli jos ei arvonnassa tärppää, nii pitää itse marssia kauppaa ostamaan 😀
Osaisitko sanoa hintaa noille kuorintasukille?

Reply

Moikka Henna! Niiden hinta on ilmeisesti reilut 20€ riippuen myyntipaikasta 🙂

Reply

Tahtoo kokeilla myös! Haluan nämä kantapäät kesäkuntoon.

Reply

Näitä on ehdottomasti pakko päästä kokeilemaan!

Reply

Vau nää kuulostaa mahtavalta! Jalkojen säännöllinen hoito ei täälläkään kuulu lempijuttuihin vaikka pitäisikin..

Reply

Oikeesti hyvä?Niin kuiva ja karhea, halkeilee…Hyvä juttu!

Reply

Kuulostaapa erikoiselta ja ehdottomasti kokeilun arvoiselta kikalta päästä eroon kovettumista (jotka tuppaavat olemaan ärsyttävän sitkeitä..)! 😀 Mukana arvonnassa, siis!

Reply

Osallistun – näitä olisi mahtavaa päästä kokeilemaan! 🙂

Reply

Mukana!

Reply

Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂

Reply

No, enpä olisi uskonut, että nuo oikeasti toimivat! En ole raaskinut ostaa, mutta jos en voita, niin sitten on pakko ostaa. Ikuinen koppurajalka, sukkahousujen käyttäjänä menee hurjasti sukkiksiakin 🙁

Reply

Mukana! 🙂

Reply

Tulisi kyllä tarpeeseen. Tahtoisin testasi

Reply

Opiskelen hoitoalalla ja olen työharjoittelussa vanhainkodissa, Siellä juoksen koko päivän/illan. Jalkani huutavat noita sukkia apuun!

Reply

Näille tulisi varmasti käyttöä!

Reply

Minä minä minä!! Olin jo juoksemassa kauppaan ostamaan näitä, mutta onneks luin postauksen loppuun. Jäänkin odottamaan, jos arpaonni osuis kohdalleen. Vaikuttaa ihan mahtavalta tuotteelta. Kesäjalat here I come!! 🙂

Reply

Mukana arvonnassa.

Reply

Kokeiluun menee!

Reply

Tuota on pakko päästä kokeilemaan! Hmmm… ehkä mieheni, koppurajalka, voisi toimia koekaniinina 🙂

Reply

oho! onpa jännä tuote ?! tekis mieli kokeilla.. en ole koskaa käyny jalkahoitajalle.. kun .. se vaan tuntuu jotenkin oudolle olla siellä raplattavana 😀
tää ois mahtituote kokeiluun ! ! t. halkeilevat koppurakantapäät

Reply

Olen kotona kahden lapsen kanssa jolloin olisi ihana päästä hemmottelemaan itseäni helposti! Mukana siis arvonnassa.

Reply

Tahtoo! 🙂

Laiskan pedikyristin unelma…

Reply

Mukana arvonnassa! 🙂

Reply

Haluan ehdottomasti päästä testaamaan näitä! Sen verran googlailin, että löysin muualta kuvia tuosta kuoriutumisvaiheesta (uteliaisuuteni voitti, vaikka uhkailitkin että näky on ällöttävä :P) ja on kyllä pakko päästä kokeilemaan itse. Itseni lisäksi haluan ehdottomasti testauttaa nämä tuolla miehenköriläälläni, jolla on jaloissa jos jonkinlaista kovettumaa. Kiehtova tuote 🙂

Reply

Pakko saada 😀

Reply

Haluan päästä skeptisyydestäni!

Reply

Täällä myös yksi, jonka jalat todellakin tarvitsisivat näitä, eli osallistun arvontaan. Pakko kokeilla ennen kesän tuloa 🙂

Reply

Olisipa jännä kokeilla! 🙂

Reply

Hiphei, ehdottomasti mukana arvonnassa! Kantapäät ovat todelliset koppurat ja nämä voisivat pelastaa tilanteen.

Reply

Mielenkiintoista, mukana arvonnassa!

Reply

Ihan pakko kokeilla ennen kuin on sandaalikausi

Reply

Ehdottomasti mukana, toivottavasti toimisivat minullakin!

Reply

Tulisipa tosi tarpeeseen nuo kuorintasukat. Toivottavasti arpa suosii!

Reply

Mukana arvonnassa ehdottomasti! Olen muutamista blogeista jo lukenut kehuja tästä tuotteesta, ja kiinnostaa itsekin kokeilla. Olisi aika ihana tapa aloittaa kesään valmistautuminen. 🙂

Reply

Ilahduin kun kuulin tästä uutuudesta ja ehdin jo suunnitella, että ostan näitä äidilleni syntymäpäivälahjaksi, mutta arvonnan yhteydessä mainitsemasi sana ‘rakkolaastari’ hieman pysäytti. Ehkä on parempi testata tuote ensin omiin jalkoihin, varmuuden vuoksi??

Reply

Mielenkiintoista, mukana!

Reply

hahaa.mukana ollaan,toivottavasti nakki napsahtaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *