Screen Shot 2015-06-04 at 16.34.00[spacer]

1. By Malene Birger     2. Stylein     3. By Malene Birger     4. Day Birger et Mikkelsen

5. By Malene Birger     6. Saint Tropez     7. Stylesnob

[spacer]

[dropcap custom_class=”normal”]Tämän viikon valinnat koostuvat mustista ja valkoisista jutuista. Kesäkuu on Suomessa monesti niin viileä, että hyvä kun trenssillä pärjää. Ehkäpä juuri siksi iskin silmäni tuohon jykevään nahkatakkiin ja mustaan hattuun, jotka ovat kieltämättä hieman syksyisiä valintoja. Onneksi viileällä ilmalla voi käyttää kevyempiäkin vaatteita, kunhan muistaa kerrostaa hyvin.[/dropcap]

Viime viikolla ennen muuttoani kävimme isäni kanssa syömässä illallista Demossa (todella hyvä ruoka – suosittelen!) ja puin päälleni kashmir neuleen ja bleiserin. Luulisi, että tässä asussa pärjäisi jo kesäkuussa, mutta ei…Viiltävä tuuli sai kyllä kaipaamaan kunnon päällystakkia. Yritänkin nyt lähettää tätä lämpöä Ranskasta sinne Suomeen, että saataisiin kesä kunnolla aloitettua sielläkin!

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

[spacer]

These are my picks for this week! As usual, neutral tones and simple styles. The leather jacket and wool hat are maybe not the most summery choices, but the weather was so chill in Finland, that these would have been great options.

Right now I’m finally in France and and as soon as I get to settle down a bit, I’ll give more updates.

Enjoy your Sunday everyone!

[spacer]

*Mainoslinkkejä / Commercial links.