220615 1

 

[dropcap custom_class=”normal”]Tai oikeastaan my boyfriend’s shirt! Taisin napata hänen viimeisen puhtaan paidan viime viikolla, heh. Uusi pesukone tulee joskus tällä viikolla, joten meidän pyykkivuori on ehtinyt kasvamaan jo aikamoiseksi. Koneen piti ilmeisesti tulla jo aikoja sitten, mutta 100 kiloisen koneen raahaaminen neljänteen kerrokseen hissittömässä talossa ei ilmeisesti ole niin yksinkertainen juttu?[/dropcap]

Ranskassa saa kyllä odotella milloin mitäkin minkäkin syyn vuoksi, joten en ole yhtään yllättynyt, että asiaa ei ole hoidettu. Sama täällä meidän kämpässä – muutama pieni juttu piti korjata jo ennen muuttoamme, mutta eihän niitä ole vieläkään hoidettu. Näyttää siis siltä, että otan itse sen vasaran käteeni ja hoidan homman. Kiitos isoisieni opin, vasara pysyy kyllä kädessäni, mutta silti – wish me luck!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

Or the title should be “my boyfriend’s shirt”! I snatched his last clean shirt, heh. We should get a laundry machine soon and I hope so as the dirty laundry pile is almost as high as the ceiling. I guess it’s not the easiest thing to carry a 100 kilo machine up to the fourth floor? Well, I won’t be much of help…that’s for sure.

I honestly think guys shirts work so well if you’re looking for an over sized fit. Just roll up the sleeves and voilà!

Enjoy your week!

 

220615 6

220615 10220615 8220615 4

Shirt / Paul & Joe (similar here*)

Jeans / Eleven Paris (similar here*)

Bag / Céline

Heels / Christian Louboutin

Sunnies / Ray Ban

Bracelet / Saint Laurent

*Mainoslinkkejä.