dd13

 

Terveisiä Orléansista! Lensin Ranskaan perjantaina ja viikonloppu meni ihan hujauksessa ohi. Oli ihana nähdä poikaystävääni taas monen viikon jälkeen ja nyt on ihana fiilis kun vuoden kestänyt kaukosuhde on ohi. Meidän ei missään vaiheessa pitänyt viettää näin kauaa erillämme, mutta niin siinä vain kävi. Elämästä kun ei aina tiedä mitä se eteensä heittää. Nyt me olemme kokeneet oikeastaan kaikki mahdolliset asumistilanteet kuuden vuoden yhdessäolon aikana. Helpottavaa huomata, että suhde on niin vakaalla pohjalla, että vuosi erossa ei ollut haaste eikä mikään.

Yhdessäolo on kyllä tuhat kertaa erossaoloa mukavampaa ja se tavallinen yhteinen arki tuntuu nyt todelliselta luksukselta. Hassua miten fiiliksissa sitä voikaan olla siitä, että voi käydä ruokakaupassa rakkaansa kanssa, heh.

Orléans näyttää myös parastaan tähän aikaan vuodesta, joten olen todella innoissani uudesta kotikaupungistani! En olisi ikinä kuvitellut löytäväni itseäni täältä asumasta, mutta niin se elämä vaan vie.

P.S. Kommenttien julkaiseminen ja vastaaminen voi olla hidasta, sillä saamme nettiyhteyden vasta viikon lopussa!

 

Bonjour from Orléans! I flew in last Friday and the weekend went by so fast. It was so nice to see my boyfriend again and I’m so happy this one year long distance relationship is over. We never planned to live apart for this long, but life happened. Now we have actually experienced all possible living arrangements during our six years together. It’s actually pretty amazing to see how stable our relationship is, because we handled this year apart really well.

Of course living together is so much better and being able to do the regular things feels amazing. I can’t believe how excited I am just to go to the grocery store with him, heh.

Orléans looks especially beautiful during summer and I’m excited to be here. In all honesty I would never have guessed that I would find myself living here one day, but life has a funny way of making things happen. And it feels right!

Save

You May Also Like

8 comments

Reply

I’m glad to hear that you arrived savely and everything went well. I’m wishing you all the best now for your life in Oreleans with your boyfriend!

Reply

Thank you Caro! You are always so kind 🙂 We have settled in now, but there’s still a lot to do. Slowly but surely 😉 Enjoy your day!

Reply

Onnea uuteen kotikaupunkiisi (ja erilläänolon päättymisestä). En malta odottaa kuvamateriaalia Orleansista.

Reply

Kiitos paljon Miia! Täällä kaikki hyvin vaikka onkin vielä paljon tehtävää. Aikaisempien omistajien huonekalut on täällä vielä ja ne haetaan vasta perjantaina. Toivottavasti ensi viikolla sitten tästä saisi enemmän meidän näköisen luukun 🙂 Meidän pitäisi saada kunnon netti viikon lopussa, eli sitten pääsen taas postailemaan enemmän!

Reply

Ihanaa että muutto on ohi ja voitte taas olla yhdessä ! <3 onnea tulevaan ja asukuvia ym uudessa miljöössä odotellaan 🙂

Reply

Kiitos Henna! <3 Heh, mä odotan myös asukuvien ottoa...täällä on juostu pää kolmantena jalkana milloin missäkin huonekalu liikkeesssä tai vakuutusyhtiöissä, joten olisi ihan rentouttavaa tehdä jotain muutakin välillä. Niitä kuvaushetkiä odotellessa 😉

Reply

Ai sä palasit mualimalle. 🙂 Ihanaa, että pääset taas oman kullan kainaloon. Kaukosuhde on kyllä hyvä testi ja se joko vahvistaa tai sitten särkee sen, mitä ei ollutkaan tarkoitettu..
Onnea uusiin tuuliin! Kuvia odotellessa.

Reply

Jep, häntä koipien välissä takasin Ranskaan heh! Kiitos Camilla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *