Screen Shot 2015-08-27 at 18.24.53[spacer]

1. MDK     2. Filippa K     3. Levi’s     4. Polo Ralph Lauren

5. Sand     6. Wolford     7. Filippa K     8. By Ti Mo

 

[dropcap custom_class=”normal”]Edellinen viikko oli hyvinkin sateinen ja viileä täällä Orléansissa, mutta viikonlopuksi aurinko ja lämpö palasivat kuin tilauksesta. Keskellä viikkoa neuleet ja trenssi olivat jo kovassa käytössä kun taas viikonloppuna piti valita jotain kevyempää. Omasta puolestani syksy saisi nyt tulla ja helteet väistyä ensi kesään. Lämpötilat kyllä tippuvat ensi viikolla ja näyttää siltä, että päivisin olisi noin +20 astetta. Se on ihan sopivasti ja illaksi viilenee vielä lisää, joten sitten voi ottaa jo kevyemmät syystakit käyttöön.[/dropcap]

Tuo MDK:n nahkatakki hippoo täydellisyyttä, mutta merkki on itselleni ennestään tuntematon. Onko se teille yhtään sen tutumpi? Mietin, että onko laatu kohdillaan vai…? Himotuslistallani on vielä tämä Majen yksilö, mutta siellä se on pysynyt ainakin toistaiseksi.

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

 

Last week was surprisingly chilly and rainy here in Orléans, but for this weekend the sunshine and heat returned. I had already taken out my knits and trench coat, but luckily next week the weather isn’t going to be that hot. Maybe I’ll have a chance to wear some heavy knit and first fall coats in the evenings?  I hope so!

As you know I’m on the hunt for the perfect leather jacket and besides this Maje one I told you about previously, now there’s a new contender in the game. This one (in the collage) from a danish brand called MDK. I’m not super familiar with the brand so I need to do some digging about the quality of their clothes etc. I guess I’ll be the Sherlock Holmes of fashion for the rest of the day.

Enjoy your Sunday everyone!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.