ht1

 

[dropcap custom_class=”normal”]Huh, miten tämä viikon alku on tuntunut näin raskaalta? Eilen oli aivan mahdoton nousta ylös ja koko päivä meni lähinnä puoliunessa. Onkohan syynä pimenevät illat, liian vähäiset yöunet vai se, että asunnossamme ei ole vieläkään lämmitystä. Untuvapeiton alta poistuminen vaatii aikamoista ponnistusta aina aamuisin. Asuintalossamme on keskuslämmitys, mutta sitä ei ole vieläkään laitettu päälle (vaikka öisin on vain muutama aste plussaa), eli olemme suoraan sanottuna aivan jäässä asunnossamme. Miksi lämmitys ei ole päällä…sitä en tiedä (eikä näytä kukaan muukaan tietävän). Itse olin siinä uskossa, että pari viikkoa sitten käyneet korjausmiehet hoitivat asian, mutta ilmeisesti ei. Nämä ovat taas näitä Ranskassa asumisen “epäselvyyksiä”…[/dropcap]

No, maassa maan tavalla eikö niin? Asiat hoidetaan täällä usein todella hitaasti, mutta se on heidän tapansa. En voi luonnollisesti tulla tänne vaatimaan samaa palvelua/asioiden hoitoa kuin mihin olen tottunut kotimaassani, sillä tämä ei ole sama maa. Koen sen edelleen niin, että olen täällä ns. “vieraana”, vaikka Ranska onkin tämän hetken asuinmaani. Valitan kyllä, mutta ne valitukset kaikuvat usein poikaystäväni korville, heh. Sitten ei muuta kuin oman asenteen muutos ja eteenpäin. Näin se menee.

Aurinkoista päivää kaikille!

P.S. Iso kiitos kaikille Andiatan huivin arvontaan osallistuneille! Teitä oli hurja määrä. Tällä kertaa arpaonni suosi Siniä kommentilla; “Voi miten upea arvonta, ehdottomasti mukana! Ja kivaa matkaa Pariisiin, meillä tyttöjen reissu siskoni, äitini ja 3v tyttäreni kanssa sinne keväällä tiedossa.” Onnea Sini, laitan sinulle sähköpostia!

 

The beginning of this week has been so tough. Yesterday it took me forever to wake up and then I was half asleep the entire day. That’s not the best way to learn French! I don’t know if the reason is the darker mornings, not enough sleep or then the fact that we still don’t have heating in our apartment. You can imagine how hard it is to come from the warmth of the duvet to an ice cold room. Well, hopefully the heating will be switched on soon!

This is one of my looks from Paris. Grey, black and burgundy – my favorite colors! What do you think of this look?

 

ht2

ht4

ht5ht3

Coat / Zara

Knits dress / & Other Stories

Boots / Zara

Bag / Céline

Ring / Cartier

Sunnies / Ray Ban