ab22f54dbd282d3df80eb13a5c96ca33

 

Ihastuin heti tämän asun yksinkertaisuuteen ja rentouteen. Nuo leveälahkeiset lyhyet farkut toimivat myös mainiosti korkeavartisten bootsien kanssa ja tuo Chanelin pikkulaukku aiheuttaa pieniä sydämentykytyksiä. Tämän tyylittären look on muutenkin niin raikas, että pukisin mielelläni asun juuri tuollaisenaan päälleni. Hiukset juuri hänen tavoin rennosti kiinni ja kasvoilla luonnollinen meikki. Toimii![/dropcap]

Tässä on myös hyvä esimerkki siitä miten pitkä kauluspaita (tai t-paita) toimii neuleen alla. Asuun saa heti uutta ulottuvuutta ja mielenkiintoa. Tällä viikolla puhuin täällä vaatekaappini kulmakivistä ja siitä miten pelkästään muutamilla vaatteilla pääsee jo pitkälle. Kerrospukeutuminen on helppo tapa tehdä erilaisia asuyhdistelmiä käyttäen samoja vaatekappaleita. Tämä on hyvä muistaa etenkin pakatessa mukaan reissuille.

Tässä pieni check list tämän asun kopioimiseen:

  • Leveälahkeiset cropatut farkut (tämä tyylitaituri näyttää leikanneen farkun lahkeet itse).
  • Pitkä t-paita tai kauluspaita, jonka päälle tulee lyhyt o-aukkoinen neule.
  • Pitkä villakangastakki, jonka alta paljastuu pikkulaukku.
  • Korkeavartiset nilkkurit.

Tämä asu menee ainakin itselläni kokeiluun juuri tällaisenaan!

 

I love this outfit. It’s casual and chic at the same time. Those wide cropped jeans look so good with the ankle boots and that Chanel bag is the icing on the cake. I wouldn’t mind wearing this look from head to toe! I also love her messy hair and the natural make-up. Ten points!

 

*Image; Pinterest.