kc2

 

Tänään skippaan ranskan kielen tunnin ihan suosiolla ja yritän parannella tätä flunssaa. Onneksi viikonloppu on edessä niin voi rauhassa lepäillä. Poikaystäväni lähtee vielä yöksi Pariisiin ystävänsä syntymäpäiville, joten voin yskiä niin paljon kuin huvittaa ilman, että häiritsen toista, heh. Jos oloni on huomenna vähän parempi, niin yritän kuvailla Orléansin joulutunnelmaa ensi viikon postausta varten. Ei muuta kuin pipo tiukasti päähän ja tämä superlämmin parka päälle, niin en ainakaan palellu enempää!

Tämä parka on kyllä varsinainen ihmetakki. Se on täydellinen niin sateeseen kuin aurinkoiseen talvipäivään. Jos minun pitäisi valita yksi takki vaatekaapistani käyttöön loppuelämäkseni, niin se olisi tämä. Takista saa myös kevät ilmoihin sopivan poistamalla tuon vuoren, sekä hupun. Todella monipuolinen takki siis!

Hyvää viikonloppua kaikille!

 

Today I’m skipping my morning class to rest, as I’m trying to get rid of this flue. Luckily the weekend is ahead, which means I can relax and take it easy! I’m hoping to feel better tomorrow, so that I can take some Christmas pictures for you. The decorations here are definitely worth seeing (even just through pictures)! I guess I’ll just wear this super warm parka and I’ll be good to go.

This is the most versatile coat in my closet. It’s perfect for almost any weather; sun or rain. By removing the fur, it can also be used during warmer temperatures. A real keeper this one!

Enjoy your weekend everyone!

 

kc16

kc8

kc14kc12kc6

Parka / Weekend Max Mara (similar here*)

Knit / COS (similar here*)

Jeans / Mango (similar here*)

Bag / Chanel

Sneakers / Paul Green

Gloves / H&M

*Mainoslinkkejä.

Save