kotiin2[spacer]

Carpet   /   Bed linen    /   Lamp

Coffee table   /   Candle holder   /   Candle

Marble box  /   Art   /   Linen tablecloths

 

[dropcap custom_class=”normal”]Miten sitä aina käy niin, että kun muuttaa ulkomaille niin sitten yhtäkkiä löytääkin itseään miellyttäviä juttuja pohjoismaisesta verkkokaupasta, joka ei tietenkään toimita Ranskaan? Tarkistin pitkästä aikaa Elloksen* malliston ja löysin sieltä niin kivoja juttuja, että oli pakko laittaa ne tänne jakoon. Onneksi voin sentään tilata nuo upeat lakanat Suomeen (ja muutaman pienemmän sisutusjutun), sillä ainakin ne mahtuvat matkalaukkuuni! Tuo matto olisi myös aivan upea joko meidän makkariin tai olohuoneeseen, mutta sen survominen matkatavaroihin taitaa olla vähän liian optimistinen ajatus…[/dropcap]

Näiden lisäksi löysin Elloksen sivuilta lähes täydellisen kattokruunun (oi, miksi Ellos et toimita Ranskaan?). Se on lähes täydellinen sen takia, että en fiilistele noita kynttilänpidikkeitä, mutta ehkä ne saisi irrotettua siististi?

Ranskalainen ja pohjoismainen sisutusmaku poikkeaa toisistaan ja vaikka moni meistä varmasti huokailee kauniiden pariisilaiskotien perään, niin ne eivät välttämättä kerro koko totuutta (tietenkään) ranskalaisten sisutustyylistä. Meidän koti on todella pelkistetty ja se on herättänyt kummastusta ystävissämme. Keski-Ranskassa kun asun, niin täällä ihmisten sisutustyyliä voisi kuvailla hyvin “perinteiseksi”. Moni täällä asuva metsästää harrastuksenaan ja se näkyy näiden ihmisten kodeissa. On ties minkä eläimen päitä seinät täynnä (I know…) ja tyyliä voisi kuvailla, hmm…rustiikkiseksi. Makunsa kullakin tietenkin, mutta itse viihdyn hyvin tässä minimalistisessa ympäristössäni, heh…

Hyvää torstaita kaikille ja kohti viikonloppua!

 

I find it very ironic, that all of a sudden I find all the interior things that I have been looking for (for our home) on a Nordic website, that does not ship to France at all.  I’m familiar with this website (called Ellos), but I haven’t checked it out in a long time. Now I did and I was very surprised. So many beautiful things that I could fit perfectly in our home.

Hopefully some of my Nordic readers can benefit from this great collection and I’ll just keep on drooling and hoping they’ll ship to France as well someday, heh.

Enjoy your day everyone!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.