bc1

 

Eilinen meni Pariisissa ja oli kyllä niin inspiraationtäyteinen päivä, että huh! Olimme poikaystäväni kanssa Balmuirin messuvieraina ja te tiedätte kuinka hulluna olen tähän merkkiin. Silti piti taas hämmästellä Balmuirin mieletöntä mallistoa ja mahtavaa jengiä merkin takana. Balmuirilta on muuten tulossa käsivoiteita (pian?) ja ne tuoksuvat niin taivaallisilta, että jokainen niistä meni omalle toivelistalleni. Ne ovat vielä täysin ekosertifioituja, enkä voinut muuta kuin ihmetellä miten huumaava tuoksu niihin oltiin saatu käyttämättä synteettisiä hajusteita. Kannattaa ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa ja kokeilemassa heti kun ne iskevät kauppoihin.

Eilisen Pariisi päivän lisäksi ehdimme lauantaina ottaa pikaisesti nämä asukuvat ja pitkästä aikaa puin päälleni jotain muuta kuin harmaata. Se väri kun on päälläni valehtelematta päivittäin. Olisikohan jo kevättä rinnassa kun vaaleammat sävyt tuntuivat harmaata paremmalta? Tänään tosin pukeudun taas tuttuun harmaaseen, joten…heh.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

I spent yesterday in Paris, as I visited Balmuir’s stand in the Who’s next-trade show. I just love this Finnish brand and it was so nice to see what a great group of people are behind it. I found a trillion new things to add to my wish list (oh no…) and I left the show drooling. Besides dreaming about cashmere goodies, we had time to catch this Saturday look of mine quickly. Wearing a lot of brighter colors (in my closet beige is considered a bright color), but today I think I’ll be back wearing my grey knits, heh. What do you think of this look?

Enjoy this new week everyone!

 

bc5

bc12

bc10

bc11bc17

bc14Pics: Thomas Drouault.

Coat / All Saints (similar here*)

Knit / Max Mara (similar here*)

Jeans / Lindex (similar here*)

Boots / & Other Stories (similar here*)

Bag / Chanel

Bracelet / Fendi

*Commercial links.

You May Also Like

14 comments

Reply

Classy and minimalistic are the first two words that right away come to my mind! 🙂
Beautiful coat!

http://lartoffashion.com/unstoppable/

Reply

Thanks Natali! Always so kind 🙂

Reply

Ihana asu ja sun tukka on kyllä upee 🙂 Kivasti ton Wocin saa tuplahihnaksi! Pitkät takit on kyllä tyylikkäitä ja näyttää sulla hyvältä! Mulla on pari pitkää takkia, mutta en tiedä, miksi ne ei tunnu omilta..

Reply

Kiitos Henna! Täällä kyllä podetaan taas kunnon hiuskriisiä ja ensi kerralla haluan pituudesta vielä reippaasti pois. Hiukset kasvaa niin nopeasti ja nyt ne vain tuntuu roikkuvan kasvojen edessä, heh 🙂 Joo, WOC on siitä niin kätevä, että sen hihnan saa ainakin kolmella tavalla laitettua. Tämä on hieman siistimpi versio ja sopisi esim. juhliin, kun taas crossbodyna se toimii hyvin arkena.

Mä taas olen pitkien takkien ystävä ja niitä kaapista kyllä löytyy 😉

Reply

Simply perfect and I really like your lipstick : )

Reply

Thank you dear! 🙂 I really need to wear red lipstick more often, because it makes my skin look better and of course takes the attention away from the bags under my eyes, heh!

Reply

Tosi kiva asu. Noi flaret vaan iskee!
Itse olen loppumetreillä raskauden suhteen ja voit uskoa, että kaipaisin jo omia tavallisia vaatteitani… Nyt kun mukavuus menee tyylikkyyden edelle sata-nolla.

Reply

Kiitos Lennu! Näin nämä farkut upean ystäväni jalassa ja ne oli niin hyvännäköiset, että oli pakko hankkia ne myös omaan kaappiini. Onneksi hankin, koska istuvuus on aivan super hyvä.

Voi vitsit, tsemppiä sinne loppumetreille! 🙂 Voin kyllä kuvitella, että raskaus vaikeuttaa pukeutumista huomattavasti! Kohta sulla on kuitenkin ihana pieni nyytti sylissä ja sitten pääset taas vanhojen vaatteiden pariin.

Laita ihmeessä kuulumisia kun teidän bébé on syntynyt!

Reply

To sun WOC on kyllä ihan to die for! <3 Ja nuo Balmuirin käsirasvat kuulostaa tosi hyvältä. Täytyy joskus Helsingin reissulla käydä hypistelemässä heidän tuotteitaan, niitä ei taida täällä Jyväskylässä olla saatavilla..

Reply

Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen tähän laukkuun! 🙂 Alkuun mietin, että onko se liian pieni, mutta nyt huomaan tunkevani sinne extra tavaraa pelkästään sen takia, että siihen saisi muhkeamman muodon, heh.

Ihastuin aivan täysin niihin voiteisiin. Ja ne tuoksut on jotain niin täydellistä! Toivottavasti näitä uutuuksia tulisi myyntiin heidän nettiputiikkiin, jotta saisin itsekin tilattua niitä tänne Ranskaan. Voi myös olla, että Jyväskylässä on Balmuirin jälleenmyyjä?

Reply

Niin raikkaita ja upeita kuvia! Wau.
Täytyy ehdottomasti testata Balmuirin uutuus.

Reply

Kiitos Katri! Kannattaa napata purkki kotiin heti kun niitä on saatavilla. Voiteet ovat nimittäin niin ihania ja pakkaukset vielä tyylikkäitä, eli purkit voi jättää hyvin mielin esille 🙂

Reply

Minulla olisi sinulle kysymys Balmuiriin liittyen: miten olet kokenut käytössä Highland sekä Helsinki huivien materiaalin, kun sinulla taitaa olla molemmat? Onko materiaali laadukasta ja miten nyppääntyvää? Asettuuko molemmat huivit ilmavasti vai tuleeko painavana iholle? Tuleeko sinulle mieleen jotain näihin huiveihin liittyen, mikä olisi hyvä huomioida valintaa tehdessä?

Reply

Hei Johanna! Olen suuri Balmuir-fani juuri sen takia, että olen kokenut heidän tuotteet aivan huippulaadukkaiksi. Highland ja Helsinki huivithan ovat kashmiria ja vaikka kyseessä on herkka materiaali, niin huivini näyttävät edelleen kuin uudelta kovasta käytöstä huolimatta. Olen käyttänyt etenkin Highlandia päivittäin ja usein se on jopa rytyssä koululaukussani, eikä se ole mennyt miksikään. Ostin saman huivin myös poikaystävälleni joululahjasi ja hänkin käyttää sitä päivittäin, eikä ole mennyt miksikään (ei vaikka huivi hankaa välillä parransänkeä vasten).

Highland ja Helsinki huivit on molemmat todella kevyitä (joten ilmavia), mutta Helsinki on kooltaan muhkeampi, eli sen saa aseteltua vielä astetta ilmavammin.

En voi muuta kuin suositella Balmuirin tuotteita täydestä sydämmestäni, koska olen ollut täysin myyty niistä jokaiseen omistamaani. Puhuin Pariisin messuilla merkin perustajan Heidin kanssa ja hän sanoikin, että he käyttävät vain parasta mahdollista materiaalia tuotteisaan ja se kyllä näkyy (ja tuntuu heh).

Tästä tuli nyt aikamoinen myyntipuhe, mutta seison joka sanan takana. Voin siis lämmöllä suositella Balmuirin tuotteita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *