lj7

 

Tämä uusi nahkatakkini pääsi viime viikolla tositoimiin ja pitää kyllä vielä kerran sanoa kuinka fiiliksissä olen siitä, että vihdoin löysin sen täydellisen yksilön (ja vielä kohtuuhintaisena)! Onneksi jaksoin odottaa, sillä nyt ei tarvitse enää vilkuilla ja etsiä, koska kaapista löytyy se oikea. Jo muutaman käyttökerran jälkeen olen ihmetellyt, että miten ihmeessä pärjäsin ilman nahkatakkia näinkin kauan? Tuo vaatehan sopii kaiken kanssa ja tuo joka asuun pientä särmää. Nyt odotan kevätkelejä, jotta takkia pääsee käyttämään useammin…

Näitä kuvia katsellessa aloin ihmettelemään, että miksi en käytä punaista huulipunaa useammin. Se sopii hyvin ihoni sävyyn, sekä antaa vähän väriä kalpeille kasvoilleni. Omalla kohdalla kyse on ehkä lähinnä laiskuudesta ja siitä, että pelkään värin leviävän pitkin naamaani päivän mittaan. Joku hyvä huultenpohjustustuote voisi olla paikallaan? Tai sitten pitää löytää joku kevyempi huulikiilto, missä on kuitenkin hyvä väri ja pigmentti. Sellainen tuote mitä on helppo sipaista huulille pitkin päivää!

Täällä alkaa silmäluomeni tulehdus hiljalleen helpottamaan, joten toivon, että loppuviikkoon mennessä tulehdus on hävinnyt kokonaan. Tällaiset pienet vaivat saavat kyllä arvostamaan näkökykyä entistä enemmän! Nyt vielä viimeinen kouluviikko pakettiin ennen lomaa…

Hyvää helmikuun ensimmäistä kaikille!

P.S. Olin turhan optimistinen ajatellessani, että saisin uuden blogipohjan lanseerattua tammikuussa. Se on edelleen työnalla ja toivon, että helmikuun loppuun mennessä tämä vanha pohja on historiaa (kaikkien sen ongelmien kanssa). Pyydän teiltä siis vielä vähän lisää kärsivällisyyttä!

 

I’m still not over how lucky I was to find this perfect leather jacket at a reasonable price! I’m glad I waited until I found “the one”, as now my long search is finally over. After just wearing it a few times, I cannot believe I managed so long without it in my closet. A leather jacket is truly a wardrobe essential and it makes every outfit look just a bit edgier (which is a good thing).

Looking at these pictures makes me really think I should wear red lipstick more often. This color gives a glow to my light skin, so it’s an easy fix during days when I’m feeling tired. Even a better option for me would actually be a red lip-gloss. Something that’s easy to apply on the go during the day. Need to add one to my wish list!

Have a great week everyone and happy 1st of February!

 

lj3

lj12

lj4lj14lj1

Leather jacket / Selected Femme (here*)

Cashmere knit / H&M (similar here*)

Jeans / H&M (similar here*)

Scarf / Balmuir*

Boots / & Other Stories

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.