culot4

 

Joidenkin trendien suhteen lämpenen hitaasti (jos ollenkaan) ja nämä culottes-malliset housut löysin Zarasta kympillä ja mietin, että ne olisivat hyvät tänne reissuun. En ihan heti ihastunut tähän vallitsevaan trendiin, mutta onneksi annoin culottes:eille mahdollisuuden. Nämä housut ovatkin olleet jalassani lähes jokainen ilta, sillä ne ovat äärimmäisen mukavat ja vielä vilpoisat tänne helteiseen ilmastoon. Sen lisäksi culotte-malli on yllättävänkin pukeva ja tästä hieman siistimpi versio olisi kaunis esimerkiksi avokkaiden kanssa.

Nyt olen saarella nimeltä Silhouette ja tämä on aivan upea paikka. Hotelli on hurjan kaunis ja täällä saa kyllä olla ihastelemassa ääneen joka kulmassa. Tällä saarella asuu 30 ihmistä, joista suurin osa on tällä hotellilla töissä, mutta muuten saari on autio. Tänne järjestetään ilmeisesti pääsaarelta jotain retkiä, sillä tämä luonto on kuulemma harvinaislaatuinen. Täältä löytyy mm. kasvilajeja mitä ei löydy mistään muualta maailmasta tai edes muilta Seychellien saarilta. Jo yhden päivän jälkeen voin sanoa, että tänne haluan vielä palata joku päivä!

Teen kattavampaa postausta tästä hotellista ja Silhouette Islandista sitten viimeistään Helsingistä käsin. Se onkin seuraava etappini ensi viikolla!

 

Culottes are not something I was crazy about at first, but now that I bought my first pair for this trip, I understood why so many women love them. I bought a model, which is super comfortable and keeps me cool in this +30 degrees weather. After I might even consider getting myself another pair, which would be a little more dressier. Those combined with high heels would be a killer combo!

I’m now on Silhouette Island and this place is just beyond words. I can definitely say that this is one of the most beautiful islands (and I love this Hilton Labriz resort) that I have ever been to. More about this place soon! Latest when I get back to Helsinki, which is my next destination next week.

 

Culottes / Zara

Silk-cotton knit / Massimo dutti

Sandals / Les Tropéziennes

Sunnies / Ray Ban

Bag / Chanel