linenshirt1

 

Tänä keväänä raidat, etenkin sini-valkoiset, tuntuvat raikkaammilta kuin koskaan ja vielä kun tämä paita oli 100% pellavaa, niin ihastuin siihen saman tien. Asu on tosiaan Firenzestä ja koska asukuvien otto oli aikamoista säätöä (huono valo, vilkas liikenne, ihmiset..), niin otimme vain muutamat kuvat ja jatkoimme viikonlopun viettoa. Tällä kertaa siis vähän rennompi asukuva!

Vietin eilen ihanan päivän Marikan kanssa Pariisissa. Hän oli työnsä puolesta lentänyt sinne ja oli ihana tavata ensimmäistä kertaa. Nauroimmekin, että tuntui kuin olisimme jo vanhoja tuttuja, vaikka tosiaan tapasimme vasta ensimmäistä kertaa. On ihana tavata uusia ihmisiä ja vielä sellaisia joiden kanssa heti klikkaa! Tämän työn paras puoli ovat ehdottomasti kaikki ne ihmiset, joita olen vuosien varrella tavannut blogini kautta. Osa heistä on nykyään läheisiä ystäviäni, joten en voi muuta kuin olla kiitollinen!

Ja ystävistä puheen ollen, tänään meidän läheinen ystäväpariskunta saapuu Luxembourgista tänne Orléansiin, joten meillä on edessä rento viikonloppu heidän kanssaan. Vielä kun mittari näyttää +24 astetta (lähes sama kuin Suomessa, heh), niin ei voi valittaa. Aurinkoista viikonloppua kaikille!

 

Blue and white stripes are so fresh and this one is 100% linen, which makes it perfect for summer. This outfit was shot in Florence and because the location wasn’t the best (too much traffic, low light, people everywhere) we decided to leave it at this and continue enjoying Florence. So for a change, this is a more “relaxed” outfit picture!

Yesterday I was in Paris and I had a great day with Marika. I actually met her for the first time, but we instantly clicked. The best part of blogging is definitely all the people it has brought to my life.

And talking about friends, our favorite couple is arriving today from Luxembourg, so we’ll have a nice weekend with them. Friends, sun, good food and wine. That’s the plan! Enjoy your weekend everyone!

 

Shirt / Gina Tricot Jeans / Zara Bag / Chanel Heels / Zara

Pic: Thomas D.