tours 13

 

Rakastan yöpyä hotelleissa, enkä pistäisi pahitteeksi asua jossain ihanassa luksushotellissa (in my dreams…). Kävimme pari viikonloppua sitten upeassa Toursin kaupungissa ja yövyimme muutaman minuutin ajomatkan päässä keskustasta alueella nimeltä Rochecorbon. Orléansista ajaa tunnissa Toursiin (jos siis ajaa nastalaudassa niin kuin poikaystäväni), eli kaupunki ei todellakaan ole meistä kaukana. Lähin Ikea löytyy Toursista ja olemme käyneet siellä useamman kertaa. Mitä en ole tajunnut on kuinka upea tuo kaupungin viereinen alue onkaan. Loire-joen varrella Rochecorbonin kylässä on nimittäin mitä upeampia asuntoja/linnoja, jotka ovat osittain kallioon louhittuja (huikean näköisiä!). Tämä paikka on myös tunnettua viinialuetta ja autolla voi kiertää tunnelmallisen reitin viiniviljelmien ohitse. Tänne haluan palata uudemman kerran kesällä…

Viikonlopun vietimme ihanassa linna hotellissa nimeltä Art Hotel ja rakennus oli itsessään niin kaunis, että olisin voinut viettää koko päivän jo pelkästään tuossa aulassa. Edessä oli vielä upea terassi, jossa nautimme rosé lasilliset ja lomafiilis tuli kyllä nopeasti. Hotelli oli sisustettu mustavalkoisella teemalla ja se sopi minulle erittäin hyvin. Kaiken lisäksi olin pakannut vain mustia ja valkoisia vaatteita mukaan, eli hyvä kun minua seinästä erotti, heh. Voin kyllä suositella lämmöllä niin tätä hotellia, kuin tuota upeaa kylääkin. Kokemuksen arvoinen paikka!

 

I love staying in hotels and I wouldn’t mind living in a luxury hotel (in my dreams…). Few weeks ago we spent the weekend in Rochecorbon, which is a small village next to Tours. This area is amazing (castles and beautiful houses, which are partly built in the rock) and it’s very beautiful. The wine area is just there as well, so it’s really worth seeing.

We stayed at the Art Hotel, which was such a beautiful place. The decoration was something I loved and the black/white theme was perfect. By chance I had packed only black and white clothes, which meant I was perfectly camouflaged, heh. But if you’re in France, this area (and hotel) are definitely worth seeing!

 

tours 11

tours 5

tours 8

tours 12

tours 7

tours 3