RIIKKA RBEAUTY 3

Olen asunut Ranskassa jo vuosia, mutta siitä huolimatta, iso osa elämääni on Suomessa. Perheen ja ystävieni lisäksi hoidan suurimman osan asioistani vieläkin täällä. Suomesta löytyy edelleen mm. luottokampaajani, hammaslääkärini, optikkoni, lääkärini, kirjanpitäjäni, sekä kosmetologini. Lähes kaikilla olen käynyt jos vuosia, enkä usko, että parempaa palvelua saisin mistään muualta. Siksi olen päättänyt jatkaa heidän palveluiden käyttämistä, vaikka suurimman osan vuodesta asunkin muualla.

Kosmetologillani Riikalla olen tainnut käydä jo lähes kymmenen vuotta. Näiden vuosien aikana olen käynyt toisaalla vain sinä aikana kun hän on ollut äitiyslomalla. Se on taas todistanut sen, että Riikka on ylivoimaisesti vain paras. Hän on erittäin huolellinen, hellävarainen ja sen lisäksi aivan ihana ihminen, jonka hoitoihin voi täysin luottaa. Todellinen ammattilainen siis.

RIIKKA RBEAUTY 6

Riikan RBeauty hoitola sijaitsee Bulevardilla aivan keskustassa upeassa vanhassa rakennuksessa. Hoitohuone on todella kotoisa ja siellä tulee väkisinkin rentouduttua. Riikka tarjoaa nykyään Dermalogican kasvohoitoja ja häneltä saa myös ostettua tätä suosittua sarjaa. Hoidon alussa Riikka kartoittaa ihon tilanteen Face Mapping – ihoanalyysin avulla ja räätälöi hoidon sitten jokaisen asiakkaan sen hetkisen ihon tilanteen mukaan. Itse kävin juuri viime viikolla kasvohoidossa ja kyllä on iho kiittänyt! Riikka kuori, puhdisti ja kosteutti ihoni niin kunnolla, että se on taas huippukunnossa. Häneltä saa myös ostettua Bionin tuotteita (parhaita etenkin akneen taipuvaiselle iholle) ja hellävaraista luonnonkosmetiikka kotimaiselta EkoPharmalta.

Riikka haluaa tarjota blogini lukijoille -20% kaikista kasvohoidoista aina elokuun loppuun asti, eli jos olette luottokosmetologia vailla, niin voin lämmöllä suositella Riikkaa! Hänelle saa varattua ajan kätevästi netin kautta (tästä) tai soittamalla numeroon 040-7547099. Jos varaat hoidon verkkosivujen kautta niin kirjoitathan “lisätiedot” osioon Style Plaza. Mainitsethan myös puhelinvarauksen yhteydessä blogini nimen, jotta Riikka osaa antaa alennuksen.

 RIIKKA RBEAUTY 7

RBeauty

Bulevardi 5 A (Katin Kosmetik)

riikka@rbeauty.fi