jurlique 3

 

Kerroin teille tässä aikaisemmassa postauksessa Jurlique nimisestä ihonhoitomerkistä ja nyt saan ilokseni arpoa täällä blogissa merkin kolme lempituotettani. Tuotteet ovat nyt olleet käytössäni lähes kaksi kuukautta (sain kokeiluun monta eri tuotetta) ja nämä kolme ovat nousseet ehdottomiksi suosikeikseni.

Herbal Recovery – Antioxidant Face Oil

Tämä öljy imeytyy ihoon nopeasti ja jättää sen todella pehmeäksi. Harvoin käytän öljyjä meikin alla, mutta tätä voi käyttää huoletta, sillä se ei jätä kasvoja rasvaisen näköisiksi tai tuntuisiksi. Ihana tuote!

Herbal Recovery – Advanced Eye Serum

Tätä silmänympärysvoidetta tulen varmasti ostamaan heti kun vanha loppuu, sillä olen tykännyt tästä niin paljon, että en voisi enää olla ilman. Se tasoittaa juonteita hyvin, sekä soveltuu myös meikin alle. Merkin suosikkini!

Rose Moisture Plus – Moisturising Cream

Jos etsit hyvää kosteusvoidetta, joka poistaa kireyden tunteen pintakuivasta/kuivasta ihosta, niin voin lämmöllä suositella tätä. Tekee ihosta ihanan pehmeän ja jos alle laittaa vielä tuota öljyä, niin lopputulos on hyvin kosteutettu ja kuulas iho.

 

Jos kiinnostuit näistä tuotteista ja haluat osallistua arvontaan, niin jätä kommentti tähän postaukseen! Muistathan myös jättää mailiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyttä mahdollisen voiton sattuessa kohdallesi. Arvonta päättyy perjantaina 15.päivä ja voittajan julkaisen sitten sunnuntain postauksen yhteydessä. Arpaonnea kaikille!

P.S. Jurliquen tuotteita saa ostettua netistä mm. täältä ja kaikista merkin ostoksista saatte ilmaisen lahjan koko heinäkuun ajan.

/This give away is unfortunately only valid in Finland!